.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, May 20, 2011

.:. BLOGGER baru .:.


Assalamualaikum & salam petang semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

ALHAMDULILLAH~ syukur dapat lagi kita berjumpa di blog ini...

ENTRY LAST saya adalah berkisarkan Hari Belia Negara 2011,
kepada rakan² yang masih belum jengah
BOLEH KLIK SINI

Entry kali ini saya nak bagitahu kepada semua rakan² blogger, kita ada sahabat baru. Ada 2 orang rakan pejabat saya yang baru menceburkan diri ke dalam kancah ini. Mereka nak sangat ber blogging, sama ada secara serius mahupun tidak kita sebagai rakan support lah apa yang patut...

Mereka minta jasa baik saya untuk beri tunjuk ajar, saya pun tunaikan lah hasrat mereka dengan mencurahkan ilmu serba sedikit...Bagi saya, hal macam ni x perlu nak kedekut dan berkira. Kita kena ingat sentiasa, dulu pun kita macam mereka juga...Bertapak sedikit demi sedikit sehingga lah berjaya!!!

Apa pun yang terjadi, mari kita sama² ucapkan selamat datang kepada
SAUDARA SHUKRI & SAUDARA FAIRUZ
(sila klik untuk terjah blog mereka)

15 comments:

forever love said...

wah.. sifu dah la bro nie... hehe

BRO_MONDAY said...

miss atiQ : sifu celah mana??? koh koh koh sama² belajar....ai pun bagi apa yam tau je...pastu ai cakap kat dorang, "yu oL buleh tengok kat gogel...taip je tutorial..." adehhh~

Hanim Mahali said...

tunjuk ajar ku sifu.... hehehe... sama-samalah kita kongsi ilmu yang de...

jeRza said...

dah follow dah dua orang tu .support mereka yang baru .huk huk

Encik Suami said...

yu pengaruh depa ye?
tue yg depa dok beriya-iya nak buat blog jugak.
wah2..dah ada anak murid plak skrg ye.By the way..2 2 blog yg dimaksudkan ai dah follow. Termasuk jugak blog MIE. MIE satu pejabat ngn yu ker? sbb rasenye ada perasan komen dia kat fb.

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

ShukSRphotoz said...

TQ bro monday.. best jgk berblogger nie yer...hehehe

BRO_MONDAY said...

miss hanim : betul!!! sama2 lah kita curah kan ilmu yam ada, x banyak pun x pe asal ada...sikit2 lama2 nanti banyak lah,,,('',)

BRO_MONDAY said...

jerza : ok2 cantik!!! thanks follow ai, nanti ai terjah blog yu...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

bro sichan : xde nye nak pengaruh...diorang rakan pejabat ai, ari2 tengok ai ber blog, langsung diorang berminat sendiri, pastu tanya ai macamana cara nak buat blog...ai ajar lah sikit mana yam ai tau...lagi pun contoh macam SHUK tu ha, beliau dalam masa sama nak promosikan dan share kan teknik2 photografi...('',)

abam mie tu bukan sepejabat ngan ai, kenalan blog jugak...('',)

BRO_MONDAY said...

darul : tengkiu ye singgah sini...nanti ai terjah blog yu pulak...

BRO_MONDAY said...

shuk : best, kan??? koh koh koh

harrazdani said...

selamat ber AGM bro.....

Dim Benihana said...

bro dah terjah dh blog mereka,
semoga maju dan terus maju...

BRO_MONDAY said...

bro dim : terbaik...sama2 sokong blogger baru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...