.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, May 17, 2011

.:. SYUKUR TRW ke FINAL Piala FA 2011 .:.

Assalamualaikum dan salam malam buat semua rakan2 dan pembaca setia Bro_Monday's Life ('',)

Tamat sudah perlawanan Separuh Akhir Pusingan ke-2 di antara The Red Warrior & The Red Giant (Kelantan vs Selangor) di Stadium Sultan Muhammad IV Kota Bharu...

Kelantan mara ke Pusingan Akhir menentang Terengganu dan akan bersiaran langsung pada 11 Jun 2011 di Stadium Shah Alam, Selangor!!!

ALHAMDULILLAH...

Ramai sungguh penyokong TRW datang saksikan perlawanan ini...saya pulak menjerit-jerit memberi semangat depan TV...anak saya, Scha ternganga-nganga tengok gelagat saya!!! koh koh koh Beliau pun turut sama melompat-lompat!!! adehhh~

Ni dia statistik 1st half tadi, saya sempat snap!!! terus upload dalam handphone dan tag rakan2...dan berborak dengan CIK BAYU "CERITERA HIDUP SEORANG AKU"...beliau pun penyokong tegar TRW macam saya!!!

Keputusan penuh perlawanan 1-1 dan agregat keseluruhan 6-2...Kelantan layak ke Final!!!

Apapun tak sabar nak tunggu FINAL PIALA FA 2011 nanti...kuasa besar bola sepak tempatan Pantai Timur!!!

KELANTAN vs TERENGGANU..

GOMO KELATE GOMO!!! ('',)

19 comments:

cik pulau said...

RW meme awesome...
tadi penuh umah maksdaro dgn ore kg mai tgk..
sebab kat pulau ni..
umah dia je ada astro.. huhu..
3 bungkus roti abih tadi.. semangat molep..
gomo kelate gomo!!!!^^,

BRO_MONDAY said...

miss pulau : koh koh koh terbaik!!! apa pun syukur...masih ada perlawanan lagi!!! maruah bola sepak kita ni...('',)

enuLwanie said...

semangat walaupun depan TV!
11 jun ni pakat gi stadium ramai2!!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

peteh ganu peteh!.. hahaha

BRO_MONDAY said...

cik bayu : yeah!!!! sama lah kite!!! yu dah siap buat entry ke??? ai nak terjah...

BRO_MONDAY said...

iqbal : buleh tuju lagu?? koh koh koh apa pun team yam kite sokom, semangat kesukanan tu harus ada...terbaik geng!!!

Budak Botak said...

he3, tahniah pd 2 pasukan yg layak...

Entry terbaru -> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Komen Pertama... (",)

BRO_MONDAY said...

budak botak : tengkiu bro, sudi terjah dan komen kat sini...dihargai...koh koh koh

Rozuan Ismail said...

gomo kelate gomo.sekali lagi sek kito g final deh.

BRO_MONDAY said...

PCB : yeah!!! semoga beroleh kemenangan masa menentang Tganu...('',)

Mie said...

Cik wife Bro tentu sokong The Red Giant aka TRG, tak hangin ke dia tu.. hehe

Princess Nur said...

wahh..cayalah bro..kena sokong kelate tau.heee..GKG!

*luv Syahnia* said...

terus cik ain rasa nak bawa diri jaoh2..selangor tewas di tgn klntan..
sobsob..

pasni berubah angin utk ganu plak
sbab bkal mnjd warga ganu akn dtg..hahaha

p/s: masih dlm kecewaaaaa..

zacky ~786~ said...

sek kito.. hahaa

blog-tips-kurus said...

Majulah sukan untuk negara! :-)

BRO_MONDAY said...

abam mie : x hangin pun...coz dia layan kan je...koh koh koh

princess nur : yeah!!!! gol more kelate gol more!!! koh koh koh

miss syania : semangat kesukanan ada, jangan kecewa2 tau...koh koh koh

blog tips kurus : betul....semangat!!!

Dim Benihana said...

tahniah pada TRW...
geram betul la

ejulz said...

tunggu sarawak msk season dpn bro.. haHa

BRO_MONDAY said...

bro dim : cuba lagi di season depan ye bro...adehhh~

asroL : suatu ketika dulu, sarawak kuat ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...