.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, April 29, 2011

.:. Pertemuan Blogger Yang Kedua !!! .:.

Assalamualaikum dan salam pagi Jumaat buat semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Pagi ini cuaca sekitar Seri Kembangan Selangor agak mendung...mana tidaknya? pagi tadi saya datang kerja hujan bukan main lebat!!! Syukur saya selamat sampai ke pejabat pada jam 7.14 pagi ...

Ok, saya nak buat entry sikit pasal pertemuan dengan blogger!!! tempohari saya lepak dengan blogger BRO DIM pemilik blog Island of Dim , (sila klik sini untuk baca balik) ...

Petang semalam pulak saya lepak dengan BRO RED ... perghhhh, bukan main bergaya orang nya... beliau dah call saya dan berbalas sms sebelum ini... tujuan sebenar beliau datang adalah sebab nak serahkan hadiah kuiz yang dianjurkan baru² ini secara byhand...saya menang sebiji beg laptop brand 'hp'...tapi beliau bermurah hati bagi 2 biji...alhamdulillah untung badan...koh koh koh katanya tak sempat nak pos kan...adehhh!!! Tapi gambar masa terima hadiah tu ada pada handphone beliau...apa pun kita tunggu entry dari beliau tak lama lagi...

Ini lah dia header blog RED RAMBUTAN beliau tu...

UNTUK TERJAHAN SOPAN KE ATAS BLOG BELIAU :
sila klik sini, koh koh koh

Ini pula BRO RED yang saya maksudkan, atas permintaan beliau sendiri saya terpaksa mengaburkan pandangan wajah beliau...atas sebab² tertentu...koh koh koh

Bagi saya, beliau sangat peramah dan agak otai berbanding saya. Saya sangat bersyukur dapat mengenali beliau di alam maya membawak ke alam realiti...itulah kuasa Allat SWT mempertemukan kita semua tak kira dari ceruk mana kita berada sekali pun...saya harap hubungan sesama blogger dapat dikembangkan lagi dari tak kenal hingga kenal...

Sekian dahulu coretan dari saya, semoga berjumpa lagi...('',)

p/s : sape² yang nak gi kenduri UJANG BLOGGER BOY KUAT KENTUT di Bangi 2 mei 2011, kalau lalu Putrajaya boleh SMS/CALL saya di talian 0129635085...boleh sama² jalan...koh koh koh

11 comments:

ejulz said...

adeiiii.. aku x menang2 lagi ni.. haHa

Mie said...

Tahniah menang hadiah.. Wah header baru yang ceria..

BRO_MONDAY said...

asroL : koh koh koh cuba banyak kali geng...insyaAllah berkat usaha, ada lah hadiah nya nanti...

abam mie : terima kasih bro, header simple main² je tu...xde ah power macam kawan² lain..bro bila nak buat GA ke contest ke letak hadiah tiket gi BALI??? koh koh koh gurau je...

Dim Benihana said...

wah header n layout baru, ceria gitu..

jumpa yg ke2, best2..

BRO_MONDAY said...

bro dim : koh koh koh yu kan blogger 1st ai lepak.....a'ah header n layout baru...bosan kalo pakai lama² nanti tukar lagi...adehhh~ apa pun tahniah yu kena review dengan bro wacana...('',)

Chegu Zubir said...

salam new blogger....im new folower of u

apapndapat anda
Melayu Lambat & Tak Tepati Janji

whitelover said...

wah best nye..!!

Kecewa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh best.

bila nak jmp sis pulak?

mcm ni lah said...

follow you dan tinggalkan jejak utk dijejaki

mcm ni lah said...

follow you dan tinggalkan jejak utk dijejaki

BRO_MONDAY said...

cekgu zubir : salam pekenalan..thanks ye sudi singgah sini, nanti ai datam blog yu pulak...

mcm ni lah : ok, ai datam sana...koh koh koh

sis LM : ada rezeki umo yam panjam, kita pasti berjumpa...('',)

white lover : kan? kan? best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...