.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, January 3, 2011

*~JenJaLaN PeNuTuP TaHuN 2010~*

Salam pagi Isnin di awal tahun ye kawan²!!! ai laik dis dei...tapi pagi ni perot ai sangat menggelodak+loya²=nak muntah!!! ada silap makan kot...

hmmm~ape² pun kite teruskan cite ye, ai nak share apa yam ai buat dan ke mana ai berjalan bersama femili pada 31/12/2010 iaitu penutup tahun 2010...ok, petam tu ai ajak mai waif & Scha gi Alamanda, Putrajaya. Bajet nak layan muvie hantu kak limah! sekali sold out daa...hampeh betul! penat je mai waif Q ada ah dalam 3 minit, skali tengok kat skrin tu, SOLD OUT...x leh belah...

****waif ai wat muka sedih coz x dapat layan muvie ni!!!koh koh koh****
Hanya mampu bergambarajah bersama poster² je!!! adehhh~


Pastu kitoram pun disaid nak gi karok 1 jam...so, naik ah ke pot tu, skali penuh giler manusia ngah Q...ai amek no giliran! jauh lagi!!!! ah...belah je ah...malas nak tunggu!!! sempat lagi snap gambarajah kat situ...bahan bukti...koh koh koh

Terus kitoram gi makan kat sikret resepi, saje nak lepak jap sambil buang masa! kecewa, sebab sume gagal..bukan main penuh Alamanda aritu..apa doram sume ni x balik kampum sempena cuti ke? adehhh~

Lepak kejap je, pastu kitoram gi pusim² sekitar Putrajaya, padahal da selalo sangat main² kat area ni...koh koh koh gi jenjalan ke Jambatan PICC...cuaca dah mendum, Scha baik punye tido...


****amek gambarajah jambatan ni time cuaca mendum****

Cemanapun kitoram enjoy aritu biarpun banyak agenda yam gagal!!! ('',) malam tu terus pulam ke Banting kampum mai waif...coz sok nye nak gi UiTM Segamat antar adek ipar ai balik sana...cuti nye dah tamat! koh koh koh tentu² ai kena drive Produa Rusa pak metua ai, beliau diserang sakit gout (kaki lengoh)...ai sebagai menantu yam baik ('',) kena lah jalankan tanggungjawab...adehhh~ nanti ai cite lagi ok pasal gi Segamat!!! so, jumpe lagi nanti...

8 comments:

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Huhuhuh... nasib baik tak pi masa countdown kalau tak sesak bangat... kesian baby kalau terpaksa bersesak2 gitu.

Selamat Tahun Baru.

BRO_MONDAY said...

betul tu sis!!! sib baik lah ai x gi KL or mana² malam tu..ai sambut kat Banting je...bunga api dentum² wo...koh koh koh
masa bujam dulu slalo ah gak naik KL bila tahun baru & merdeka...bila dah ada femili ni malas...adehhh~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer jln2..len kali leh tgk movie

BRO_MONDAY said...

memam best pun sis LM!!! koh koh koh
lain kali nak tengok jugak muvie x kira ape sekali pun yam berlaku...adehhh~

ejulz said...

menantu soleh'ah.. haha

BRO_MONDAY said...

asroL : cantek sikit...ai menantu yam soleh ok!!! bukan solehah!!! yu kena blajar dari ai yam berpengalaman ni tau...koh koh koh

lily said...

aiman x penah tgk ke hantu kaklimah???

BRO_MONDAY said...

X PERNAH!!!!! arghhhh~ trauma dah ni pasal x dapat nengok, member² dok kompang cite pum pam pum pam pasal cite ni...adehhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...