.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, January 14, 2011

^ SaMaN TRaFiK ^


Salam pagi Jumaat yam mendum buat sume pembaca blog ai ('',) pagi ni ai datam keje basah lencun akibat hujan yam x berapa nak lebat...adeh! sib baik ai sempat stop kat flai over Hospital Serdang untuk tukar baju hujan GIVI komplim 1 set...koh koh koh so, xde lah lencun di dalam, hanya kat luar je...

Datam awal opis, terus ai bukak rilek.com nak check saman yam tertunggak...dah login paswed tu, ai pun masokkan lah No.i/c & No.plet kete...haaa, ni yam kuar...


**ada 2 saman spidtrep yam berharga RM600 pastu setelah di diskaun 50% jadi lah RM300**

Nampak gayanye, dapat gaji hujum bulan ni ai nak kena gi setel...adehhh~ kuyak poket ini macam kalu...nak wat cemana, pandu lah laju lebih had lagi...koh koh koh

Apa² pun, hidup mesti terus, pandang ke depan melangkah 1 demi 1 ke arah kejayaan..adeh~ penutup kenot go feder lansum...ok, jumpe lagi nanti... ('',)

20 comments:

Ujang9897 said...

gua ada 2 waran..hehe

JanG45 said...

setelkan je...jangan bende ni jadi beban dan menyusahkan kite kemudian hari..aritu aku kene bayar RM700...harga asal RM1400..koyak gak lah

Izamir Ridzwan said...

salam.. mhl tuh saman.. IR pon kena 2speed trap.. tapi byr rm140 jer... huhu (knl org dalam) =)

BRO_MONDAY said...

ujang : waran geledah ke waran tangkap yam yu ada 2 tu? bak datam 1, ai nak pinjam...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

adehh~ sekali 2 oram "jang" komen entry ai ni..koh koh koh

jagindaz : skam ni ada ofer 50%, tu yam ai nak gi bayar nanti tu...kalo x, bulan 4 ni nak riniu rodtek dah kecoh...

BRO_MONDAY said...

bro IR : wah, best lah yu ada kenalan...koh koh koh ai pun dapat gak soram, tapi tunggu ada RM baru cite..adehh~

niesz said...

niesz slalu bwk keta mak niesz tu, xtau la bape saman nyer..hehe..hope xde la..x check lg..

BRO_MONDAY said...

niesz : baik yu check nengok...kang kalo ada lagi susah wo...ai punye ada 7 items sebelom ni, ai bayar sikit² lama² tinggal yam besar 2 items ni je...adehhh!

Aliaah Abdullah said...

senin, rm 300 tu, klau sis, leh dpt beg baru sebijik...waaaaaaaa...byk tuuuuu....

arep_lockermonth said...

aiyooo! saman lorh! cepat byr!

BRO_MONDAY said...

sis aliah : yu ni memam!!! beg jugak yam disebutnye...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

arep : tau x pe...banyak wei RM300 ni...ai pun pikir gak, kalo x kerana terpaksa, ai x kan bayar saman ni...koh koh koh

QasehTercipta said...

wowwwww..... melayang duit. nasiblah JJM still bersih rekodnya.

BRO_MONDAY said...

sis pieja : giler ah..JJM bersih rekod nye...ai laik dis...('',)

Wan Gerrard said...

bahaya ada saman nk dibayar..nsb baik rekod masih bersih =P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

patuhi undang2 jalanraya dan anda bakal terselamat dari saman segala macam:) lol;D

BRO_MONDAY said...

wan jerad : adehh~tu lah pasal...nak gi bayar nanti...sib baik ada diskaun 50% skam ni...

BRO_MONDAY said...

fifi laici : tengsss sudi drop komen kat sini...ok, nasihat yam berguna ni...('',)

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

saman tahun 2008 pun ada? hahahaha.... takpe, kalau takde waran tangkap.. still bleh renew road tax lagi..

BRO_MONDAY said...

sis VIC : sib baik xde bleklis...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...