.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, January 13, 2011

@ ReVoLuSi RaMBuT @


AMARAN KERAS DARI PIHAK PENTADBIRAN
[SILA JANGAN GELAK OK,KOH KOH KOH]


Salam mesra buat sume pembaca blog ai ('',) hmmm~ baca tajuk entry ni nampak cam serius! tapi tidak, jangan salah faham ok...adehhh!

Sebenarnye ai nak share sikit tentang revolusi yam melanda rambut ai (macam x kena je ayat ni), dari awal remaja sampai terkini...ok, mari kite terjah gambarajah 1 demi 1...koh koh koh


**RAMBUT BELAH TENGAH!!! ni masa umo ai 19 tahun, lokasi tapak perkhemahan Sg. Pisang bersama kawan² pada tahun 2004...budak² gelakkan ai aritu, mana x nye? doram tag ai kat FB..fuh~wujud lagi gambar ni sebenarnye! macam x percaya! koh koh koh tapi tu dulu**


**RAMBUT BOTAK masa kat kenduri kawen rakan opis (kak zue) di Melaka! pada 11/9/2009, ai bergambirun kenangan bersama Umar otai Melaka...adehh!anak ai x lahir lagi masa ni...**


**RAMBUT BOTAK masa jenjalan kat Taman PICC, rekreasi di petam ari lah kunun² nye..gambirun ni di snap pada 10/7/2010**


**RAMBUT PACAK masa di Jom Heboh Bukit Jalil pada 12/12/2010 bersama anak ai Scha Al-Aiman..('',)**


**RAMBUT SIKAT TEPI haaa...ni palim terkini, baru jap tadi ai snap! koh koh koh jambu giler ai rasakan diri ni, nak buat cemana? rambut palim skema ni ai rasa...adehh~**

So, ni lah sejarah rambut ai serba sedikit ai nak share ngan yu oL...ape² pun, sayangilah rambut anda! jangan biarkan ianya serabai dan mengganggu kehidupan seharian yu oL...semoga kite berjumpe lagi di lain masa ye...('',)

28 comments:

Dim Benihana said...

hahaha bro lawakla pic bro yg first tu, rasanya imej yg ke3 paling macho..

ejulz said...

gambar first zaman tomok dulu2.. sejarah mungkin berulang.. haHa

BRO_MONDAY said...

bro dim : dah agak! mesti ada yam gelakkan punye! koh koh koh ai pun rasa cam x caye je...dah 7 tahun gambirun tu... owh, yam no.3 tu ok kan? setahun lebih ai layan rambut botak...asal panjam sikit setiap 2 minggu je ai kasi tarah mesin no.1...adehh~

mimizuzuhaha said...

rambut pacak tu ok
tapi yg style tido semua tu..pergh macam skema sikit
hihi..

BRO_MONDAY said...

mimizuzuhaha : tengs coz sudi drop komen kat sini('',) ai laik dis tu...
ok, yam pacak tu smart kan? adehh~ opis hour je rambut ai style skema ni, bila tiba sabtu ahad, masih layan pacak lagi tau...koh koh koh

Ujang9897 said...

hihi..gua terasa ign botak la..

arep_lockermonth said...

macam macam pesyen!

BRO_MONDAY said...

bro ujang : test lah bro, best woo...sejuk je kepala bila mandi, pastu x semak setiap pagi nak gi keje nak berdandan bagai...pastu cuak bila mingak rambut/gel dah nak abes ...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

arep : biasa lah, ni lah yam dinamakan kehidupan...adehhh~

Robot | Sakti said...

gua dari dulu, kini dan selamanya.

botak.

hahahaha

Miss Layaleya said...

bro.. gambo last tu cam skema je..
mcm budak2 baik je.. hahaha..:)

jgn maroh, kna jual..;p

BRO_MONDAY said...

bro robot : owh ye ke? ai aritu setahun lebih je layan botak, dari anak ai x lahir sampai lah anak ai dah umo 1 tahun..('',)

BRO_MONDAY said...

miss layaleya : adehhh~ macam budak baik² ye? ai ni nakal lah, rasa x sesuai berambut sikat tepi camni... ai sabtu ahad je layan rambut pacak ni...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

asroL : lagi kenot go feder!!! TOMOK??? adehhh~ masa ni top rambut style ni tau x??? rambut carik makan ni...koh koh koh

The Red Rambutan said...

Bro Monday - Ai palim suka gambirun yam palim last sekali. "Belia 4B" koh koh koh!!!!

BRO_MONDAY said...

bro rambutan merah : dah...yu pun nak bahan gelakkan ai...koh koh koh tapi yam last tu hanya pada hari bekerja saje...adehhh~ anyway, tengkiu lah ye bagi komen! ('',)

Budak Botak said...

he3, bdk botak tgk ok ja...

BRO_MONDAY said...

budak botak : ('',) ok lah yu memam geng botak yam tegar...koh koh koh

bobiedanbad said...

stail rambut yg terkini...adalah yg sgt terbaikssss hehehe

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : ('',) ye ke terbaik? adehhh~ tapi ni hanya pada waktu pejabat..koh koh koh

ADfeez said...

gmbr yg first tu.. inisent sangat... hahahha :P

BRO_MONDAY said...

adfeez : tau x pe,,,tapi tu masa umo 19...giler punye nakal time ni...skam ai dah ber femili, ada waif ada anak, skam da jadi baik giler...koh koh koh

marhan @ ema said...

balom..sy suka pic yg last skali..ngn baju batik bagai..ade gaya jd YB...hahha...YB kg pisang...kikikiki

BRO_MONDAY said...

hey : YB Kg. Pisam ye??? adehhh~ mujur ai x pakai songkok skali...koh koh koh

Haziq Yaacob said...

gmbr yg first tu siryes takley bla..ade iras2 tomok kot..haha

BRO_MONDAY said...

haziQ adek reLLik : shuuuuh~ diam jangan kasi tau oram lain, idola ai dulu TOMOK!!! adehhh~ x leh belah wei...koh koh koh

Anonymous said...

mana gambar rambut panjang ?

BRO_MONDAY said...

anon : rambut panjam tu dulu²...zaman xde kemera...so, x leh lah nak amek gambar nye...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...