.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, January 13, 2011

@ ReVoLuSi RaMBuT @


AMARAN KERAS DARI PIHAK PENTADBIRAN
[SILA JANGAN GELAK OK,KOH KOH KOH]


Salam mesra buat sume pembaca blog ai ('',) hmmm~ baca tajuk entry ni nampak cam serius! tapi tidak, jangan salah faham ok...adehhh!

Sebenarnye ai nak share sikit tentang revolusi yam melanda rambut ai (macam x kena je ayat ni), dari awal remaja sampai terkini...ok, mari kite terjah gambarajah 1 demi 1...koh koh koh


**RAMBUT BELAH TENGAH!!! ni masa umo ai 19 tahun, lokasi tapak perkhemahan Sg. Pisang bersama kawan² pada tahun 2004...budak² gelakkan ai aritu, mana x nye? doram tag ai kat FB..fuh~wujud lagi gambar ni sebenarnye! macam x percaya! koh koh koh tapi tu dulu**


**RAMBUT BOTAK masa kat kenduri kawen rakan opis (kak zue) di Melaka! pada 11/9/2009, ai bergambirun kenangan bersama Umar otai Melaka...adehh!anak ai x lahir lagi masa ni...**


**RAMBUT BOTAK masa jenjalan kat Taman PICC, rekreasi di petam ari lah kunun² nye..gambirun ni di snap pada 10/7/2010**


**RAMBUT PACAK masa di Jom Heboh Bukit Jalil pada 12/12/2010 bersama anak ai Scha Al-Aiman..('',)**


**RAMBUT SIKAT TEPI haaa...ni palim terkini, baru jap tadi ai snap! koh koh koh jambu giler ai rasakan diri ni, nak buat cemana? rambut palim skema ni ai rasa...adehh~**

So, ni lah sejarah rambut ai serba sedikit ai nak share ngan yu oL...ape² pun, sayangilah rambut anda! jangan biarkan ianya serabai dan mengganggu kehidupan seharian yu oL...semoga kite berjumpe lagi di lain masa ye...('',)

28 comments:

Dim Benihana said...

hahaha bro lawakla pic bro yg first tu, rasanya imej yg ke3 paling macho..

ejulz said...

gambar first zaman tomok dulu2.. sejarah mungkin berulang.. haHa

BRO_MONDAY said...

bro dim : dah agak! mesti ada yam gelakkan punye! koh koh koh ai pun rasa cam x caye je...dah 7 tahun gambirun tu... owh, yam no.3 tu ok kan? setahun lebih ai layan rambut botak...asal panjam sikit setiap 2 minggu je ai kasi tarah mesin no.1...adehh~

mimizuzuhaha said...

rambut pacak tu ok
tapi yg style tido semua tu..pergh macam skema sikit
hihi..

BRO_MONDAY said...

mimizuzuhaha : tengs coz sudi drop komen kat sini('',) ai laik dis tu...
ok, yam pacak tu smart kan? adehh~ opis hour je rambut ai style skema ni, bila tiba sabtu ahad, masih layan pacak lagi tau...koh koh koh

Ujang9897 said...

hihi..gua terasa ign botak la..

arep_lockermonth said...

macam macam pesyen!

BRO_MONDAY said...

bro ujang : test lah bro, best woo...sejuk je kepala bila mandi, pastu x semak setiap pagi nak gi keje nak berdandan bagai...pastu cuak bila mingak rambut/gel dah nak abes ...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

arep : biasa lah, ni lah yam dinamakan kehidupan...adehhh~

Robot | Sakti said...

gua dari dulu, kini dan selamanya.

botak.

hahahaha

Miss Layaleya said...

bro.. gambo last tu cam skema je..
mcm budak2 baik je.. hahaha..:)

jgn maroh, kna jual..;p

BRO_MONDAY said...

bro robot : owh ye ke? ai aritu setahun lebih je layan botak, dari anak ai x lahir sampai lah anak ai dah umo 1 tahun..('',)

BRO_MONDAY said...

miss layaleya : adehhh~ macam budak baik² ye? ai ni nakal lah, rasa x sesuai berambut sikat tepi camni... ai sabtu ahad je layan rambut pacak ni...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

asroL : lagi kenot go feder!!! TOMOK??? adehhh~ masa ni top rambut style ni tau x??? rambut carik makan ni...koh koh koh

The Red Rambutan said...

Bro Monday - Ai palim suka gambirun yam palim last sekali. "Belia 4B" koh koh koh!!!!

BRO_MONDAY said...

bro rambutan merah : dah...yu pun nak bahan gelakkan ai...koh koh koh tapi yam last tu hanya pada hari bekerja saje...adehhh~ anyway, tengkiu lah ye bagi komen! ('',)

Budak Botak said...

he3, bdk botak tgk ok ja...

BRO_MONDAY said...

budak botak : ('',) ok lah yu memam geng botak yam tegar...koh koh koh

bobiedanbad said...

stail rambut yg terkini...adalah yg sgt terbaikssss hehehe

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : ('',) ye ke terbaik? adehhh~ tapi ni hanya pada waktu pejabat..koh koh koh

ADfeez said...

gmbr yg first tu.. inisent sangat... hahahha :P

BRO_MONDAY said...

adfeez : tau x pe,,,tapi tu masa umo 19...giler punye nakal time ni...skam ai dah ber femili, ada waif ada anak, skam da jadi baik giler...koh koh koh

Anonymous said...

balom..sy suka pic yg last skali..ngn baju batik bagai..ade gaya jd YB...hahha...YB kg pisang...kikikiki

BRO_MONDAY said...

hey : YB Kg. Pisam ye??? adehhh~ mujur ai x pakai songkok skali...koh koh koh

Haziq Yaacob said...

gmbr yg first tu siryes takley bla..ade iras2 tomok kot..haha

BRO_MONDAY said...

haziQ adek reLLik : shuuuuh~ diam jangan kasi tau oram lain, idola ai dulu TOMOK!!! adehhh~ x leh belah wei...koh koh koh

Anonymous said...

mana gambar rambut panjang ?

BRO_MONDAY said...

anon : rambut panjam tu dulu²...zaman xde kemera...so, x leh lah nak amek gambar nye...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...