.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, January 21, 2011

~ AkTiviTi MaLaM Thaipusam ~


Salam pagi Jumaat yam bahagia buat rakan² blogger ('',) pagi ni datam opis jalan agak lengang berbeza dari biasa! mei bi ramai yam amek cuti sambung pablic holidei Thaipusam semalam...

Pagi tadi ai dok ingatkan arini ari Isnin...adehhh~ mengelamun!koh koh koh

Ok, pagi ni entry ai berkisarkan apa aktiviti ai bersama rakan² di malam Thaipusam...haaa, kitoram main bekminten! main bekminten sewa court 2 jam main sampai lebam dengan kehadiran 10 oram rakan...terbaik lah malam tu, puas ati...

ai pakai baju baru, bau kedai x hilam lagi...ai order baju kat rakan ai, beliau amek order sebelom adek beliau pulam bercuti ke Malaysia...adek beliau belajar kat China! wow! ai order baju Lining!!!




yam cam Lin Dan pakai tu...tapi yu oL jangan salah paham ok, ai tetap sapot semangat Malaysia walopun main bekminten pakai baju China! ('',)



Kebetulan pulak malam aritu reket ai dah siap diganti ngan tali baru akibat putus 3 minggu yam lalu, so dalam 3 minggu tu ai asik bantai pijam reket budak lain...adehhh! semangat nak main punye pasal..ok tanpa melengahkan masa, jom folo ai kasi usha gambarajah di malam kejadian..koh koh koh





Kitoram selalo main setiap minggu ari Rabu malam Khamis kat sekitar Putrajaya...dalam sebulan dapat 4 kali main, kira ok lah dapat banyak kan bersukan! ari Selasa malam Rabu pulak ai akan ada dalam kawasan Bangi, main futsal ngan budak opis ai...adehhh~ ape² pun, sukan terbaik bagi diri ai...('',)

29 comments:

Izamir Ridzwan said...

main futsal rupanya.. ingatkan tgk perarakkan td.. heheh

BRO_MONDAY said...

IR : ai gi main bekminten lah...koh koh koh x kuasa ai nak gi berarak kat batu caves! adeh...

udin said...

haha! sempoi.. :D

mama wanie said...

salam singgah...

wahh bagusnya.....

BRO_MONDAY said...

mama wanie : tengkiu coz singgah dan drop komen kat sini...('',)

arep_lockermonth said...

hoho :P badminton best!

BRO_MONDAY said...

arep : memam mantap dan best lah...('',)

QasehTercipta said...

patutnya nama kat belakang baju tulis SENIN besor2 :)

Miss Layaleya said...

best2!!! pasni leh pindah duk china.. hahahaha ;p

BRO_MONDAY said...

sis pieja : adehhh! ye x ye jugak kan??? ai laik it...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

miss layaleya : adehhh! jauh lah china tu, nanti ai windu kampum halaman...koh koh koh setakat main bekminten pakai baju china ok lagi lah....pasni ai nak beli baju MALAYSIA pulak...('',)

BRO_MONDAY said...

udin : memam sempoi...('',)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..takde pertunjukan munga api ke amser mlm thaipusanm kat putrajaya ari tue huhuhuh

Dim Benihana said...

wah bestnya....kalao dekat dh join dh..

Imaan09 said...

salam friday, bro-monday..
my husband pun men bedminton semlm...mengisi ari cuti..xkan nk g bt caves join sekaki plak kan..

BRO_MONDAY said...

bro sahrom : waalaikumsalam...rasa nye xde bunga api malam tu...ai ovenait sampai jam 3 am kat umah x de dengar letupan apa² pun...

BRO_MONDAY said...

bro dim : tu lah pasal, ai suka ajak member² datam main sama...terbaik...

imaan09 : sis, owh ye ke? elok lah tu isi masa lapam ngan bersukan...ai laik it...

cik juja mafia said...

cepat-cepat je juja bukak page bro..
ingat ada cocok cocok blakang badan cam lam tV tu..
hohoho....

ai tak reti men bedminten :))

BRO_MONDAY said...

miss juja : adehhh~ nak cucuk² tang mana pun ai x tau, kalo lemak banyak buleh lah, ini ai setakat tulam je penuh!!! koh koh koh

Ujang9897 said...

lama aku tak bersukan..hahaha

BRO_MONDAY said...

ujang : kasi bersukan lah geng, nanti badan yu lemau baru tau...kan x lama lagi nak bersukan atas katil...adehhh!!! koh koh koh kalo yu nak turun Putrajaya main bekminten sama budak ai pun tarak hal lah..kasi hello je...ai dah tanya apai, beliau kata..."ujang TPC? kenal²..." sambil gelak besar...ntah pape ah...koh koh koh

Indra Amirrul said...

lawa baju..
bestnya main badminton..:)

BRO_MONDAY said...

indra : tengkiu folo bek blog ai ni...baju ai pakai tu jauh mari wooo...china mari...koh koh koh

[:::AFZARA:::] said...

dah brjalan2 di bro_monday
salam perkenalan

KizZ said...

Wah!
Men badminton...besh2!
TApi kiz tak bape reti la pulak men badminton..

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?

Mohd Ridhuan said...

syok r dapat cuti...
kat kelate xdapat cti pun..
hehhehhehe

BRO_MONDAY said...

afzara : tengkiu2...('',)kiz : x reti leh belajar...pedehal...koh koh koh
ridhuan : ('',) sume tempat ada untong nye...

lily said...

mlm ni kan kite jumpa??

BRO_MONDAY said...

kak Ly : yup, kite terjumpe kat mamak ali maju ...tu masa ai baru lepas main bekminten...koh koh koh yu ah x amek gambarajah ai, kalo x, leh wat entry bab ni...adehhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...