.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, January 3, 2011

Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak


Salam everibodi ('',) baru je jap tadi ai BW ke blog sis LM , terus ai terjah niu entry beliau...pastu ai tertarek menarek lantas ai dengan rela hati gi bukak blog BUDAK BOTAK untuk men join kan diri jugak!!! walopun sis LM x tag ai, ai dengan muka x malu nye terus wat entry ni jugak...buleh x? koh koh koh

ok, ai di klasifikasi kan sebagai BLOGGER LELAKI tau..('',)

skam ni tiba lah masa untuk ai tag kan 3 oram blogger!!! senarai nye adalah :-

ejulz a.k.a asroL
marhan sepupu ai
areen SIC

Hope yu oL tabah membuat entry ni tau, apa² pun sila lihat syarat² nye di blog BUDAK BOTAK ni...ok, GUD LAK tu oL...koh koh koh ('',) hmmm~siap pun entry pasal ni...secara x lansum ianya akan membuat kan blog ai dan jugak ai dapat kawan baru...ape² pun selamat bekenalan ye!!!

5 comments:

ejulz said...

siap bos! haHa

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/01/jom-sertai-bloglist-blog-bdk-botak.html#links

marhan @ ema said...

huhuhuh..ok2..
i follow nt.. :P

marhan @ ema said...

ok2...i follow nt..

marhan @ ema said...

ok2... :p..
tq prpmote...

Anonymous said...

Have you played [url=http://mastercardcasinos.biz.tc]MasterCard casinos[/url]? Can I trust it?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...