.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, January 12, 2011

Edit Photo Contest by Hajar

Salam sekali lagi tu oL ('',) giler lah, se pagi ari ni ai asyik gatak tangan nak buat GA je... ok, ni blog Hajar owner blog yam anjurkan GA ni...best!!! ok, ni pulak banner GA...('',)



Syarat² penyertaan dan hadiah yam ditawarkan yu oL buleh KLIK SINI

Gambarajah yam ai pertaruhkan...


**masa baru turun dari Genting bersama mai waif, hanimun edisi ke berapa ntah...time xde Scha Al-Aiman lagi..koh koh koh**

Skam ni tiba lah saat yam dinantikan, ai nak tag rakan² blogger lain...koh koh koh
--
--
--
-----
----
---
--
-
asroL a.k.a ejuLz
bro jawer

GUD LAK tu oL yam juin ok...jom sama² memeriahkannye ('',)

10 comments:

Dim Benihana said...

mana gambar yang B_M edit??? xda pun

BRO_MONDAY said...

bro dim : arghhh~ ai lupa taruk lah tadi bro, lepas je publish postim tu terus ai tersedar, lepas tu baru ai nampak yu komen bagi teguran membina ni...adehh! ai dah edit...koh koh koh

Saira Azura said...

MAN, CAMNER KO BUAT LINK BLOG ORANG EK MASE KO TAIP N3?

BRO_MONDAY said...

zura : ai carik cara nye melalui angkel gogel...seacrh tutorial..siyesli ai nak terangkan 1 1 secara maya ni payah...bukan kedekut ilmu, tapi x kena cara, kalo fes tu fes tu buleh...hmm~ yu try lah belek² godek² tips & trik yam ada pasal blogspot..insyaAllah jumpe...('',) sebelom ni ai pun x reti, lama² reti...

Ujang9897 said...

gd luck bro...hehe

cikanna said...

wah! cantik r lps kena edit..
boleh menang ni...
good luck..

BRO_MONDAY said...

bro ujang : tengkiu geng!!! koh koh koh

BRO_MONDAY said...

cianna : ('',) tengkiu ye...hope sama² menam, buleh? koh koh koh

muhd zulazwan ::jawer:: said...

xbrani la nk join contest ni...bab2 edit gmbr ni fail sket...hehehe...

BRO_MONDAY said...

bro jawer : xde hal lah bro ('',) agak² beran, kasi join tau...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...