.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, January 7, 2011

Mama Cyda 1st GiveAway

Salam tu oL ('',) jap², ai nak jerit~ arghhhhh!!!! (T_T) koh koh koh hepi sangat coz telah di tag oleh miss trex ni ha...ada GA dari mama CyDa...

GA INI TAMAT PADA 18 FEBRUARI 2011 TEPAT JAM 9 PAGI



SYARAT²

1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti.
4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.

so, dengan ini ai dengan penuh kewarasan akan tag :-

asRoL a.k.a ejulz
areen SIC
gayahspears
kak Ly comey
bro rambutan merah

ok, kepada yam dah di tag tu, GUD LAK ye...sekian dari ai...('',)

11 comments:

The Red Rambutan said...

Bro monday - aiyak, wa suda kena Tag ma, tapi dah siap dah entry tu ehek hek hek!

http://theredrambutan.blogspot.com/2011/01/mama-cyda-1st-give-away.html

amira said...

gud luck...hehe

BRO_MONDAY said...

amira : tengs ('',)

ejulz said...

siap..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/01/mama-cyda-1st-giveaway.html#links

BRO_MONDAY said...

asroL : cantek.....yu dah drop komen kat mama cyda? ('',)

Gayahspears said...

gd luck.. maaf bro.. Gayah bz cket mgu ni so lambat terjah..jgn marah ya...

Wan Gerrard said...

good luck bro ^_^

BRO_MONDAY said...

gayah : x dop hal lah geng...yam pentim skam ni yu dah terjah...koh koh koh sama lah, gud lak tu yu tu...('',)

BRO_MONDAY said...

wan jerad : tengkiu2 geng ('',)

Cyda Acme said...

thanx sudi join ...
gud luck dear :D

BRO_MONDAY said...

mama CyDa : tengkiu lah ye...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...