.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, January 18, 2011

~ DiNNeR JPA @ PICC ~


Salam tu oL blogger yam ai sayangi sekalian ('',)adehh~ malam tadi balik keje ai terus bersiap gi dinner kat Putrajaya International Convention Centre (PICC)...
ai staf sokongan xde bayaran, so FOC lah gi makan!

Ramai wo...sume bahagian / deparment ada...ramai gak yam ai x kenal oram. mana x nye, cawangan opis ai kan di Seri Kembangan, sedamkan HQ kat Putrajaya...Ape² pun memam terbaik, slek x de luck je, no cabutan bertuah x kena...lansum x kena! sipi pun xde...adehhh~ dalam 500 cabutan, 1 pun xde!!! tu yam ai x leh terima tu...koh koh koh

ok, ni banner nye..



Ni pulak aksi² ghairah ai semasa di lokasi kejadian...adehhh!





**masa da tamat majlis tu, ada sesi fotografi ai sempat rembat atau nama saintifik nye cilok sekuntum mawar merah sebuah puisi...bajet nak wat balik untuk mai levli waif ('',) jiwang x ai ni??? ye lah, pengubat duka beliau coz xdapat ikut...koh koh koh**

Ok lah, setakat ni dulu ye, si yu oL again en again..

24 comments:

QasehTercipta said...

wowww.... bunga tu hik3... :)

BRO_MONDAY said...

sis pieja : bunga ros merah!!! lambang cinta sejati...koh koh koh

ejulz said...

malam yg menarik.. wpun x betuah cuci mata memanjang.. haHa

BRO_MONDAY said...

asroL: dets tru...haaa...itu je ah yam yu tau...mata da berkilat asik nak cuci je...tapi memam cara pun!!! koh koh koh

Pendekar Berkuda said...

ai pun mau bunga yam warna merah itu.. boleh tak yu bagi ai bro?? Nyiahahahaha~!

serius bro..asyik nak tergelak je bila datang blog bro ni...

main yam yam je... ai ai yu yu segala... memang kasi nak pecah perut... ahahaha~!

BRO_MONDAY said...

bro pendekar : tengkiu sudi drop komen sini ('',) yu nak bungan gak ke? kasi no.fax ai kasik hantar skam gak..koh koh koh
ini lah style ai, dok mana² forum pun ai slalo guna ayat /word camni...bagi ai, sebenarnye ai respek kat oram lain contoh blogger/forumer lain, xde lah ai nak panggil "kau/aku" kan kasar bunyi nye tu..
ape² pun ai hargai sangat yu datam singgah BW ke blog ai yam masih baru ni...adehhh!

Izamir Ridzwan said...

cnti baju batik tuh bro..

BRO_MONDAY said...

bro IR : tengkiu²...murah je baju batek ni, xde main rat² pun...baru je RM50 kat KAMDAR...siyes ni...('',)

cik juja mafia said...

wohh...jiwang2, jgn salah bagi kat waif jiran sudaa....

BRO_MONDAY said...

miss juja : adehhh~ itu yam takut tu...mao kena sepak ngan waif ai nanti...koh koh koh anyway, thanks ye drop komen kat sini...

niesz said...

huhu..cian die..kalau x msti boleh bwk balik tv besar..ekekeke..

Ujang9897 said...

hehe...awat curi satu jer bunga

echah mashuri said...

wowwww...mamat bungeeee tuuuuu..ahhaha

BRO_MONDAY said...

ujang : adehhh~ sekuntum nak pao pun dah cuak takut kena jerit!!! koh koh koh

BRO_MONDAY said...

echah : kadam² je ai jadik mat bunga...bukan slalo pun...adehhh~

sahromnasrudin said...

ASSALAMUALAIKUM..sy folo blog ini..bestnya dinner cenggitu..kami duk kampung tak merasa cenggitu..bertuah org putrajaya

BRO_MONDAY said...

niesz : tu lah pasal, dah termimpi lucky draw TV plasma 40" tu...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

bro sahrom : waalaikumsalam bro, mekasih sudi singgah blog ai dan folo..tu lah, bertuah dok di putrajaya ('',) jap ai nak folo blog yu pulak...

arep_lockermonth said...

ewah ewah! siap bergambr dengan bunge2!

Wan Gerrard said...

wah segak tampan lagi bergaya bro..hehehe

BRO_MONDAY said...

arep : koh koh koh ai kan mat bunga...adehhh!

BRO_MONDAY said...

wan jerad : mekasih ye bro puji ai sampai begitu sekali...dah makan? koh koh koh

KizZ said...

agak kacak ye bro dgn berbaju batik!

BRO_MONDAY said...

kizz : woooo~ tengkiu² pujian yam membina ni...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...