.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, January 24, 2011

CONTEST KAMI POSE COMEY

Salam pagi Isnin tu oL, pagi ni ai amat rajin untuk membuat 1 entry contest dari Amni , ai telah pun di tag oleh cikanna

Ok, ni banner nye...


Contest ni kata Amni memerlukan SEORANG pemenang...ni lah hadiahnye...

handset Apple iphone (gambar di atas ni sekadar hiasan)
ATAU
RM100 +TOPUP 50
(kalo menam buleh pilih salah satu...)
TARIKH TUTUP 25 Februari 2011

Ni lah gambarajah yam ai pertaruhkan...


*~*ai yam berada di tengah² pakai baju ijau, gambirun ni di snap masa kami nak konvoi piknik ke Sungai Chiling Kuala Kubu Baru,time break1st roti sanwic kat tepi haiwey PLUS r&r Serdang...comey x??? koh koh koh *~*

Kenapa ai nak join ini contest??? ini kerana ai nak bagi yu oL tengok gambarajah ai ngah pose istimewa+gempak bersama rakan²...nak menam hadiah mantap ni pun iya jugak lah...koh koh koh

So, dengan rasa rendah dirinye ai nak tag ASROL a.k.a ejuLz & miss layaleyaRAJINnakBUATkontez & kak Ly comey

ai nak ucapkan TENGKIU SO MAC tu Amni kerana buat kontez terbaik camni...serta SELAMAT MAJU JAYA kepada diri ai dan rakan² yam telah di tag...koh koh koh

19 comments:

Dim Benihana said...

wow hadiah dia betul ke iphone tu??

Ujang9897 said...

hehe..lu mmg comey

BRO_MONDAY said...

bro dim : yup...try lah klik blog Amni tu...('',) jom sama² memeriahkan nye...x rugi pun cuba...

BRO_MONDAY said...

ujang : mekasih²....yu dah makan? ai nak payunk ni...koh koh koh

Izamir Ridzwan said...

huh biar betol bgi hadiah iphone.. mmg kayah lah tuan contest

cikanna said...

sedap nya,makan apa tu,
nak sikit

good luck ya!

BRO_MONDAY said...

IR : betul geng...try lah klik blog Amni tu...('',)

cikanna : makan sanwic lah...sedap!!! ok, sama² gud lak ok...hadiah cara gak tu...koh koh koh

Miss Layaleya said...

Bro,

Sepantas kilat i siapkan tag u ni.. I mmg rajin.. hehehe;p

http://fiaixora.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey.html

All d best!!

Indra Amirrul said...

haha...comel3..:)

amny.. said...

teng bab join..;D

gudluck yepp..

(~_______________~)

amni folo sni..

btw..nfon iphne 2 xsmpai sribu pon..
made in china...so murah jepp..
hehhehehe..\\(^^)//

ni nak btw ag...
amni bgtw kmoo jee..
amni nk cri pix 10 terbaek jepp..
5laki n 5 pmpn...
tapi laki bwu 3 4 org yg join..
pmpn yg belambaknyee...

adui....
klau kmoo bernaseb baek..
mgkin la trcalon...

(huuhhu,,maaf terbebel memnjg kat sni)....

arep_lockermonth said...

nak join la! muahahah!

arep_lockermonth said...

nak join la! muahahah!

ejulz said...

siap last minit..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-cumey.html#links

BRO_MONDAY said...

indra : comel ye? jom lah juin...('',)

amni : tengkiu2 coz bagitau...hope ramai yam juin ini kontez...ai laik dis...

arep : terbaik lah geng...jom sama2 meriahkannye...

asroL : tengkiu coz join...('',)

amny.. said...

jom bace entry trbru amni.

Wan Gerrard said...

hot gak hadiah2 tu :P

Jom: Kalau Gerrard jadi Boss

BRO_MONDAY said...

wan jerad : jom join sama bro!!! koh koh koh

syaza nazura. said...

http://syazanazura.blogspot.com/2011/02/contest-sukan-itu-bergaya.html

jom join contest nazu,:) ajak ramai-ramai join sekali :D

BRO_MONDAY said...

syaza : NOTED!!! ('',) tengkiu invite ai ok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...