.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, January 19, 2011

^*^ FUTSAL CPK 2011 ^*^

Salam pagi Rabu buat sume pembaca blog ai yam disayangi ('',) pagi ni ai datam keje terhencut-hencut coz nak berpijak di bumi nyata pun x buleh kuat²...adehhh~


**antara barisan player FUTSAL CPK 2011, kelihatan ai berdiri tengah² coz ai kiper! koh koh koh**

Ni sume gara² trenim futsal ngan budak² opis malam tadi kat Bangi. ai jadi kiper yam cemerlang malam tadi kena rempuh ngan brader badan besar! giler ah bermati-matian nak save bola dari masok ke gawang gol! hebat x? koh koh koh


**apahal nampak pelik je kaki ai tu? kendid betul lah kemeremeng ni...terbaik lah...**

Brader tu nak serang, defend ai mantap pulak tu, tapi still gak terlepas, lansum ai redah ke depan, skali brader tu terpijak kaki kanan ai! kitoram terus jatuh! ai jatuh ke depan, beliau pulak jatuh ke belakam! memam kelakar ah...skali nak x nak dua² kena lepak luar x dapat teruskan trenim tu...kene rehat kat luar...adehhh~ ai mengalami kecederaan buku lali, manakala brader tu pulak cedera tulam punggung a.k.a pungkoQ...mujur badan beliau bapak bagak besar! so, xde lah sakit sangat, kalo ai yam tulam ni, kompom sebulan x main...x main futsal lah...koh koh koh


**antara gelagat bebudak ni masa main futsal..shut nak kekuat manjam! koh koh koh**

Macamanepun, trenim diteruskan macam biasa coz team futsal opis ai ni ada 3 oram kiper! kira ai ada back up lah...janji malam tadi dapat beraksi 1 jam setengah dalam court coz booking 2 jam...9 malam - 11 malam = pagi ni mata kuyak kat opis ngantok! koh koh koh

Malam ni pulak Rabu malam Khamis sepatutnye ai main bekminten ngan gengsi
KBSP a.k.a SRD & SIC , nampak gayanye ai kena jadi penonton je lah, apa yam pentim adalah komitmen untuk turun lepakim reramai...pastu gi minum...tau lah sok pablik holidei, kan? TERBAIK lah...

hmmm~ nampak nye sampai sini dulu cite ai...tengkiu tu oL sudi baca entry ni...lev yu oL...jumpe lagi ok...('',)

p/s : kredit tu Sukri Khatim coz tag gambarajah ni kat FB ai, lantas ai gunakan untuk buat entry ni,,,koh koh koh

22 comments:

ejulz said...

*terbaek dari ladang* haHa

BRO_MONDAY said...

asroL : dan lautan dalam!!! koh koh koh tau lah yu pakai baju MU merah!!! adehhh~

Dim Benihana said...

haha xpa2 usaha tgga kejayaan,
tp perlu diigt coz kalau bersukan jgn dipaksa sgt, kalau tidak seksa diri je

cik juja mafia said...

meh nak tulung pijak kaki yang sakit tu...hoho...

nasib menaip pakai tangan, kalo kaki...sebulan dua jugak la takder entry hehe ^_^

BRO_MONDAY said...

bro dim : tengkiu ye, ni nasihat berguna ni...ai laik it...koh koh koh

Izamir Ridzwan said...

jom fight team futsal IR

Tuan-Belog said...

wahhh..mantop2...nk men gk skali...hehe..

Ujang9897 said...

leh friendly dgn TPC nie..hee

Robot | Sakti said...

bagus bersukan.
baik untuk kesihatan.

malam ni gua pun ada futsal.
hehehe

Najwa Anuar ™ said...

Besnye main futsal. huuu
nak jgklah try one day. :)

BRO_MONDAY said...

miss juja : adeiii~ oram tengah sakit lagi mao pijak ka??? koh koh koh tu lah pasal, sib baik ai x lupa ai ada tangan...buleh gak menaip...

BRO_MONDAY said...

IR : buleh je, nanti kite frenli...menam kena payum teh o beng kat yam kalah...adehhh~

BRO_MONDAY said...

Tuan Blog : terbaik, jom kite bersukan sama²...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

bro robot : cantek...ai tetiap minggu main futsal kat Bangi...('',)

BRO_MONDAY said...

najwa : ok je kalo nak try, baik untuk kesihatan ni, dapat kuar peluh...tapi kalo pompuan main sure gelak²...pot ai main kat Bangi tu selalo gak ada kaum pompuan main, hepenim je! ai laik it...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

ujang : wow! persona punye geng ni...ai laik it...buleh je...kite frenli nanti ('',) aritu SIC ada juin tunemen bekminten anjuran TPC (bro ejal dan amie) 26/12/2010 kat spot plenet ampang...

Ujang9897 said...

hahahaha..yezza..si ejal marah aku tak dtg aritue..hehe

aku pernah jual rim kat apai SIC

BRO_MONDAY said...

ujang : owh~yu x datam masa tunement tu,,,perggghhh~ kecik nye dunia!!! apai SIC tu member kanceng ai di putrajaya! skam beliau keje di sevkos sebelah maidin presint diplomatik...koh koh koh

bobiedanbad said...

bestnya main futsal...dh lama x main. maju la sukan tuk awak bro cayok2.. :)

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : ('',) tengkiu2...sama2 maju dalam sukan...

De Mois said...

Salam perkenalan..hoho. Jom la friendly team aku. Huhu..

Jom singgah ke : SuaraSendiri

BRO_MONDAY said...

de mois : salam pekenalan geng!!! terbaik..buleh je nak frenli...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...