.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, January 5, 2011

♣ FuTsaL CPK ♣

Salam pagi Rabu yam indah buat sume pembaca setia blog ai ni!!! pagi ni ngantok nye datam opis...x cukup tido...nak tau nape? coz malam tadi ai turun aktiviti futsal bersama geng opis ai...team futsal Cawangan Pengurusan Kompetensi (CPK)...

Kitoram main tetiap minggu ari Selasa malam kat Aktif Bangi. Fuh~ malam tadi memam bagus lah geng ni, sekali turun ramai giler sampai 20 oram, 10 dalam 10 tunggu turn kat luar cage...kira terbaik lah, ai memam dah jangka dah pun...petam sebelom tu ai dah wat list player yam bakal turun tapi x kompom lagi, adeh~ ai tengok dah sampai 18 oram...sekali tup² malam tadi 20 oram yam ada termasok ai...main 1 jam pulak tu, memam x puas mana ah...lain kali kena booking 2 jam lah...ai x pe, ai main fulltime coz ai kiper!!! koh koh koh


**Glove kiper bertandatangan Petr Cech (Chelsea) yam ai beli walopun ai benci team ni...koh koh koh**

Dulu ai main atas, posisi striker kekadang midfield kekadang wing...hmm~ tapi tu dulu, skam ni ai dah tukar posisi so kena lah konsentret pada posisi kiper ni...tu pasal ai sanggup perabis duit RM80 buat beli glove! adehhh~

Malam tadi memam gempak, tapi ramai yam main laser tu pasal ai bolos banyak! adehh~ alasan x leh pakai ni...('',)

Mari kite lihat gambarajah selepas tamat futsal.





Kitoram kolex soram RM5 coz jumlah sewaan kod tu 1 jam RM80 ada balance RM20 bendahari kasi masok tabung untuk next game...kami ni AJK SUKAN CPK yam bertauliah...koh koh koh

ok, lah sekian saje coretan ai untuk entry kali ni...jumpe lagi tau!!! tengs coz sudi baca dan hayati gambarajah yam ai sediakan...koh koh koh

18 comments:

QasehTercipta said...

wowww.... posisi keeper laa. good2!!! ner tahu lepas nie dikurniakan rumah oleh CPK kan hehehe

BRO_MONDAY said...

sis pieja : adehhh~ dah macam apex kiper malaysia pulak dah...koh koh koh

QasehTercipta said...

rezeki tu lalalalala..... :))

BRO_MONDAY said...

kalo rezeki, jangan ditolak...('',)

Gayahspears said...

uit bro men futsal kah??? cayalah... aritu mase karnival belia futsal kat Putrajaya team bro ade join tak???

p/s : maaf lambat terjah, berukband Gayah suda limit..huhu.. sob3.. cedey :(

BRO_MONDAY said...

gayah : x pe lambat terjah, asalkan terjah!!!koh koh koh yup ai aktif besukan! masa kat putrajaya tu team ai x masok pun, gi tengok pun x...adeh~ masim² bizi time tu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh aktiviti sihat.bagus bro.

Dim Benihana said...

bro..dh follow u
sama la kita malam td main futsal,
position pun sama, boleh la saling bertukar pendapat..

salam perkenalan

~sHy~ said...

oo..keeper...manalah tau bole ganti Che Fahmi plak pas ni...congrats bro,dah keje pon aktif lagi futsal..Shy ni baru final year student dah bz tak selalu main futsal dah.huhuhu

ejulz said...

x dapat skor bnyk la mlm td.. keeper cemerlang..

BRO_MONDAY said...

sis LM : a'ah aktiviti sihat ni...best bersama kawan²...('',)

BRO_MONDAY said...

bro dim : la hai ye ke? yu pun main posisi kiper??? cantek...ada geng...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

shy : yup, skam ni ngah badan ngah sihat buleh lah main slalo...ai main sejak remaja bujam lagi tau, kini dah ada anak soram pun masih main lagi...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

asroL : eleh...saje je yu ni...tau lah yu dah score celah kangkang ai malam tadi...koh koh koh minggu depan ai akan perform sehabis baik lagi...nak maju kan diri...azam tahun 2011 ni..."NAK JADI KIPER CEMERLANG"...adehhh~

Robot | Sakti said...

leh ganti khairul fahmi ni.

hehehhee

BRO_MONDAY said...

br robot : chelah mana? ai amatur je bukan profesional tau...adehhh~ tapi lama² hebat lah gamak nye...koh koh koh

arep_lockermonth said...

sanggup beli glove untuk jadi keeper:P
tape abes duit kalau berbaloi huhu!

BRO_MONDAY said...

arep : insyaAllah berbaloi...so, ai kena lah main betul²...kalo setakat nak main² baik x payah...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...