.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, January 10, 2011

**MR mama @ hoMe**



ASSALAMUALAIKUM & gud monim tu oL yam membaca entry ai ni...kepada yam ngah BW tu, samat makan angin kat blog2 ye..koh koh koh ('',)

Pagi ni ai x gi keje! bangun solat Subuh tadi ai terus SMS mai bos kata anak ai demam! beliau pun ada reply SMS dari ai tu...dets min beliau memahami nye...tu yam buat ai sayam kat bos ai tu...koh koh koh

Macam tajuk kat atas tu, ye! ai kat umah ni bukan suka2...tapi ai kena jadi MR.MAMA...cian Scha demam, tapi sib baik x panas sangat..38 darjah celcius je...ai dah stenbai kul fiver yam stiker tampal kat dahi tu ha!



skam ni beliau ngah layan CERIA untuk kite aje! adehhh~ nampak Scha dah cargas sikit berbanding pagi tadi.. bonda nye gi keje, so ai amek lah aleh tugas bonda nye...cian gak kat bonda nye asik cuti je, asal Scha x sihat je bonda cuti...lama2 kang cuti tahunan abes...

Ok lah, skam ni ai nak gi bancuh susu! nak tido kan Scha ('',)


MAMAK!! TEH TAREK WUNE'...koh koh koh

14 comments:

Dim Benihana said...

xkeja la ni, xpa jage mr.mama lelok
hope dia cepat semboh

BRO_MONDAY said...

bro dim : ai amek cuti EL arini lah ...anak demam pulak...ok tengkiu ye..('',)

Aliaah Abdullah said...

mithali sgguh ko senin...teruja sis tauu..mmg terbaik la mr.mama nih..

Isteri Yang Comel said...

dedemam pun sempat pose.. hihihi.. cumel sikechik nie...

ADfeez said...

ala scha dmm yer... cian die... mr mama jaga elok2 yer... hehehe..
kim slm kt scha dr uncle ad :D

BRO_MONDAY said...

tau x pe...mithali kan??? koh koh koh sis, yu teruja ke kagum? adehh~japgi ai nak gi amek epel kat opis nye, nak bawak Scha Al-Aiman ni gi klinik...

The Red Rambutan said...

Amboi...comelnya!

BRO_MONDAY said...

isteri yam comey : tu lah pasal, sempat oder kat ai nak teh tarek, padahal ai nak gi buatkan susu untuk die!!! adehhh~

BRO_MONDAY said...

angkel adfeez : Scha ok je ayah jage...tengkiu ok coz amek berat...(ni Scha yam taip tau, taip sambil pegam botol susu...) koh koh koh

BRO_MONDAY said...

bro rambutan merah : tengkiu2...('',)

QasehTercipta said...

bagus2.... sesekali ambil alih tugas si isteri.. terbaek!

arep_lockermonth said...

tanggungjawab tuh jaga anak kan!

BRO_MONDAY said...

sis pieja : yup, betul tu...anyway semalam jaga Scha berjalan lancar...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

arep : betul 3x...t/jawab yam perlu dipikul setiap bapak²...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...