.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, January 21, 2011

Aku Hangat, Nak Join Bloglist Jejaka Terhangat


HANGAT NYE !!!!!!!!!
ai dok jenjalan tadi sambil refresh dashboard, terus tenampak 1 entry terbaru bro JT, yu oL nak tau ape? SILA KLIK INI DENGAN SEGERA ...

so, dengan kadar segera dan berfikiran waras, ai pun wat lah keputusan nak juin jugak bloglist ni...ai laik it ('',) yu oL mana yam nak turut serta leh lah terjah ke blog bro JT ni...klik je yam kelip² kat atas tu ha...amat dialu-alukan...syarat² nye pun mudah je...

PROSES² YAM DIPERLUKAN

1. Buat entri bertajuk "Aku Hangat, Nak Join Bloglist Jejaka Terhangat".
[tengah nak buat, japgi siap lah, masa yu oL baca ni maknanye dah di publish kan lah...koh koh koh]

2. Letak header blog Jejaka Terhangat.
[ok, siap...]

3. Linkkan kepada entri ni.
[ok, siap jugak...]

4. Letakkan blog Jejaka Terhangat ke dalam bloglist blog korang.
[terbaik lah...]

5. Kat entri tersebut, bagi 2 point yang special pasal blog korang dan,
[yam special kat blog ai ni, 1 ekspresi seolah-olah yu oL dok dalam hutan...template blog ai bercirikan kehijauan...so, yu oL akan rasa tenang...itu baru 1, 1 lagi blog ai ni agak mesra alam...if yu oL komen je, insyaAllah seberapa segera ai akan luluskan komen dan reply back segera jugak...x caya? cuba lah ye...koh koh koh siap pun bagi 2 perkara best...]

6. 2 point yang best pasal blog Jejaka Terhangat.
[2 point ye? ok, 1 nye blog bro JT ni sangat hangat..ai laik it, coz opis ai sangat sejuk suhu ekon nye, bila bukak blog bro JT ni, ai terasa panas semacam...itu yam ai mahukan...1 lagi, bro JT punye entry² bagus..buleh dijadikan idola para blogger baru macam ai...harap ini dapat melegakan bro JT bila membaca 2 point yam ai kasi ni...('',)]

7. Tag 2 orang bloggers yang berminat nak masuk bloglist Jejaka Terhangat (pastikan diorang tau).
[ai nak tag ASROL a.k.a ejuLz & miss layaleya garang]

8. Lastly, letakkan link entri tersebut kat komen bawah ni.
[ok, tentu ai akan komen dan tinggalkan link entry...]

yes!!!! akhirnye siap jugak entry ni...('',)

13 comments:

Fariq said...

erk,, apakah makna yam ngan yang tu sama?? adeh,,, point tak cukup kuat tu,, bagi ummm skit,, heheh,,

Jejaka Terhangat said...

woah..terbaek la bro monday..blog ni pon bagus gak..bnyk pasal personal.anak bro pon comel. hehe..aku dah letakkan senarai blog bro kat bloglist hangat dan follow blog ni skali..=)

Aku Hangat, Nak Join Bloglist Jejaka Terhangat.

Miss Layaleya said...

sepantas kilat...

http://fiaixora.blogspot.com/2011/01/aku-hangat-nak-join-bloglist-jejaka.html

horrayyy!!

BRO_MONDAY said...

bro fariQ : tengkiu coz yu sudi usha blog ai ni dan drop komen sini...a'ah "yam" ngan "yang" tu benda sama...nak kasi power je bunyik...koh koh koh

miss layaleya : cantek ah, yu dah buat ek entry tu...ai terjah pasni ok...tengkiu², sama² kite jadi geng dalam bloglist bro JT...

bro JT : mekasih bro, ai laik dis..ai dah apruv yu kat FB ('',) yup, blog ai lebih kepada hal peribadi yam berlaku seharian untuk di share kat sume...sila beri tunjuk ajar ok...kip in tac!!!

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Singgah sini. Salam perkenalan :)

BRO_MONDAY said...

atul : tengkiu² singgah sini, sila datam lagi ok...('',)

Mohd Ridhuan said...

memang terhangat bro...
ehhehhehehh

BRO_MONDAY said...

ridhuan : join sama lah geng...('',)

lily said...

aiman kenal meh miss layaleya tu??
wut a small world!!!

lily said...

aiman kenal meh miss layaleya tu??
wut a small world!!!

ejulz said...

doNe..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/01/aku-hangat-nak-join-bloglist-jejaka.html

BRO_MONDAY said...

kak Ly : adehhh~ kata ah kawan baik kak Ly....kecik nye dunia ni...koh koh koh ai kenal dalam blog je...kawan blogger...('',)

asroL : cantek...jap ai ziarah entry yu...terbaik...

sahromnasrudin said...

jom kiter terjah dia huhuhuhuhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...