.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, January 17, 2011

-* aKTiViTi aHaD MaLaM iSNiN *-


AMARAN KERAS - Entry ini sangat seram!!!

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA juga x ketinggalan selamat hari isnin, hari fevret ai...koh koh koh Salam mesra buat pembaca blog ai ('',) merujuk tajuk, haaa...ai nak cite sikit ape aktiviti ai sefemili...malam tadi kitoram anak beranak layan muvi!!! download kat ASTRO FIRST cenel 480 info nye pastu layan cite Damping Malam kat cenel 485...ni gambarajah nye...


**TENGKIU so mac angkeL GoGel**

Seram gak lah cite ni, tahap kritikal punye terkejut tersentap...tapi ianya relax saje bagi Scha Al-Aiman, lihat lah....beliau siap buleh lalalalala~ lagi tu sedamkan ayah dan bondanye ni dah pucat!!! koh koh koh





Macamanapun, terbaiklah pihak ASTRO dan kerjasama dari mana sekali pun, teruskan lah ASTRO FIRST ni, ai sokom biarpun pada pandangan ramai ianya ada keburukan jugak...ramai yam cakap lepas ni makin berleluasa lah kegiatan cetak rompak! hmm~ memam ada betulnye jugak...ai pandang kebaikan nye saje, dengan cara ini bagi ai yam ada anak kecik agak payah nak gi nengok wayam x macam masa bujam masa ber kapel bagai dulu, tetiap minggu layan muvie kat Sunway Piramid!!! adehhh~ kini dah senam, buleh layan di umah je...

"KINI DI PAWAGAM. DAN DI RUMAH ANDA"

Terbaiklah, ok setakat ni dulu coretan ai, kite jumpe lagi nanti ye...('',)

18 comments:

ejulz said...

astro first kene topup dlu sblm tgk kn? ke tgk dlu pastu masuk bil?

BRO_MONDAY said...

asroL : mudah je, tekan 480, baca info dan cara²...tekan button B (biru)(order now) selepas select cite yam kite nak, pastu ada arahan kena SMS kod yam diberi ke 32999, lepas da dapat SMS pengesahan, tekan button Y (kunim)(view now) dalam 5 minit dah buleh layan sampai 2 ari cite tu, diulang-ulang sampai puas...RM15 tu akan masok bil akan datam...so, memam terbaik lah,,,kena ngan TAGLINE nye...('',)

Dim Benihana said...

wah cangih jugakkan, so cite yg kita donlot tu, akan kekal ke kt chanel tu??

BRO_MONDAY said...

bro dim : memam canggih...tapi bukan kekal selamanye muvi tu, akan ada dalam cenel tu selama 48 jam (2 ari) je...kira ok lah, bayar RM15 dapat layan sampai lebam non stop 2 ari...nanti order cite lain pulak...koh koh koh

arep_lockermonth said...

astro first? hurm !prenah dengar tp arep tak tau ape ape pon!

BRO_MONDAY said...

arep : try yu search kat gogel...ada artikel hal ni...koh koh koh

JanG45 said...

best gak ada style camni..next month ada cite baru lagi..pasni kite combine..ko amik 2 citer..aku amik 2 citer..ko dtg umah aku tengok..aku dtg umah ko tengok..jimat skit heheh

Ujang9897 said...

leh lepak umh kau nie...hehe...

nk tgk cite khurafat lak

BRO_MONDAY said...

jagindaz : cantek...mengeratkan tali pesahabatan antara kite yam lama terbina...ada baik nye jugak astro first ni...('',)

cikanna said...

pagi bro,jom join GA saya...

BRO_MONDAY said...

ujang : buleh je, pedehal...khurafat lom ada dalam list astro first lagi, meibi next month!!! koh koh koh
skam ni hanya ada 3 muvi...
DAMPING MALAM
AKU MASIH DARA
NGANGKUNG

BRO_MONDAY said...

cikanna : pagi² ('',)ok NOTED!!! ai datam jenjalan kat blog yu skam jugak!!! ai laik GA!!! ada luck buleh menam ni...koh koh koh

zacky ~786~ said...

perghh... damping mlm.. humrmm cmbest.. p .. cter khurafat cm menarik laa.. ingata nk g tgk.. huhuu..

BRO_MONDAY said...

zacky : tengkiu geng drop komen sini...tengkiu gak folo blog ni, ai pun da folo yu balik..koh koh koh
memam gempak lah damping malam ni...tengok baru tau...

QasehTercipta said...

RM15 utk 1 citer @ 3 citer?

BRO_MONDAY said...

sis pieja : yup, sangat murah!!! try lah tekan 480 baca arahan nye...('',) 3 citer jadi lah RM45...buleh nengok selama 48 jam non stop, dah abis layan lagi da abes layan lagi sampai lebam...beli pop kon kat pasar tani, kasi nengok depan tv...

niesz said...

try la tgk cite khurafat lak..ehe..

BRO_MONDAY said...

niesz : yu dah nengok ke cite khurafat tu??? best ek??? wao~ nanti ai nak nengok gak lah...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...