.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, January 5, 2011

*-* FOLLOWER ke-444 *-*

Salam petam tu oL!!! wah~ pagi tadi blog ai top kejap kat blog miss trex terasa femes kejap tau x!!! koh koh koh

Nak tau kenapa dan bagaimana terjadi??? hmmm~ cite nye camni, ai ada ah follow blog miss trex ni, pastu ai komen kat entry beliau...sekali x lama kemudian ai refresh dashboard ai, skali nampak beliau ada postim 1 entry baru, ai klik je ah nak BW ke situ...sekali terpampang gambarajah ai dan nickname BRO_MONDAY...itu ai lah sape lagi??? sekali WANTED daaaaa....adehhh~

Ni ha gambarajah tersebut untuk tatapan yu oL...



Lama sikit kat shoutbox a.k.a kotak jerit blog ai tengok ada ni ha...adehh~



Memam gempak giler lah...tapi bukan giler kentang ok...koh koh koh ape² pun best lah dapat jadi follower yam ke-444 blog beliau...bila beliau buat entry pasal carik ai tu terasa seperti dihargai...cewahhhh!!! kenot go feder lansum! ('',) hmm~ itu je yam ai nak cite...salah 1 kenangan manis selama ai ber blog...

16 comments:

Dim Benihana said...

tahniah..
xpa merasa jugak jadik femes
xlama cecah ribula tu followeer, keke

BRO_MONDAY said...

bro dim : tengkiu²...koh koh koh follower beribu pun insyaAllah ai x kan lupa diri...selagi ai x bizi, ai akan cepat² publish komen & reply komen...('',)

Miza Yusof said...

tahniah bro monday :)

BRO_MONDAY said...

miza : tengkiu²...ai laik dis...('',)

athirah said...

wahh... bgs la bro... nampak mesra ng sume... i like... good luck ea... hihihih :)

lily said...

heheheheh... terasa femes dpt adik cam aiman yg dah femes !! ahaks !!

lily said...

heheheheh... terasa femes dpt adik cam aiman yg dah femes !! ahaks !!

BRO_MONDAY said...

trex : tengkiu²...sama² lah kite mesra ngan sume oram ok...baru disayangi selalo...koh koh koh

kak Ly : wah~ jom femes sama² ye...adehh!

arep_lockermonth said...

hye..arep new follower kat cni..follow me back k! hehe :P

nak femes jgk la! hehe

BRO_MONDAY said...

arep : tengkiu geng!!! ok jap ai folo yu plak...jom kite sama² jadi femes!!! adehhh~

echah mashuri said...

cantik no 444 tuhh..bertuah lua bro..eheheh...

:Cikgu Akim: said...

tahniah!bro monday mmg terbaek!!

marhan @ ema said...

saje nk mnunjuk2 la tu bt entry ni...huhuhuh..xpe2..
tahniah ek.. - nada xeclass-
hehehe

BRO_MONDAY said...

miss echah : tu lah pasal, ni lah namanye tuah tahun 2011...koh koh koh

amira said...

best jgk klu jd pamos kat blog org..hahhaah
erm..trnggin nk jd folower ke 777...ska no 7..huahau

BRO_MONDAY said...

amira : yeah!!! mari femes kan diri...kalo usaha betul² gi BW ke merata-rata blog oram tentu akan dapat no.777 tu...x caya? try lah...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...