.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, June 30, 2011

TAHNIAH HARIMAU MALAYA !!!

Assalamualaikum & salam harmoni buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

Alhamdulillah~ rasa syukur ke hadrat Ilahi di atas kemenangan pasukan bola sepak Malaysia yang menentang pasukan bola sepak Taiwan malam tadi di Stadium Nasional Bukit Jalil bagi perlawanan kelayakkan Piala Dunia 2014 Brazil. Kemenangan 2-1 ini adalah bekalan untuk dibawa ke stadium pihak lawan di pusingan kedua pada 3 Julai 2011 nanti.

Saya ke stadium malam tadi bersama CPK @ KAKI BOLA group!!! Memang terbaik rakan² pejabat ini, semua gempak+havoc² belaka!!! InsyaAllah di perlawanan akan datang jika bermain di SNBJ, kami akan turun bagi sokongan lagi...Apa pun, jom kita layan gambar serba sedikit...Gambar disedut dari abam SHUK KEDAH!!!


**MENGABADIKAN KENANGAN DI TANGGA DEPAN LRT SAMBIL TUNGGU KETIBAAN RAKAN LAIN**





**SUASANA DI DALAM STADIUM DARI SUDUT PANDANGAN KAMI**



**SAYA SAMPAI MELOMPAT ATAS KERUSI MERAIKAN JARINGAN PERTAMA PASUKAN MALAYSIA**



**GENG CPK@KAKI BOLA**



MISI ROMBONGAN INI BERJAYA!!!

15 comments:

Jer ... said...

Steady la Malaysia , bangga jugak Malaysia kalahkan Taiwan :D . tengok gak malam tadi .

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah harimau malaysia...

BRO_MONDAY said...

jer : terbaik lah...semangat makin membuak malam tadi menang!!!

sis LM : ('',) sis tengok x? best,kan?

unclechungho said...

bro !!! gua ade je kat bawah tu ngan geng UltrasMalaya !!! hehehe

forever love said...

huhuu.. tgk gak.. tgk masa gol kedua.. hehe

forever love said...

huhuu.. tgk gak.. tgk masa gol kedua.. hehe

Dim Benihana said...

terbaik...
harap kat taiwan kita sumbat lagi 2 biji ke..

BRO_MONDAY said...

unclechungho : lah!!! ye ke??? adess...dekat benar lah kite time tu!!! koh koh koh

miss atiQ : gol kedua dan pertama sama cun!!! ai laik 2 2 gol tu...

bro dim : itu harapan TEAM MALAYSIA...insyaAllah berjaya('',)

aizamia3 said...

dapat tengok separuh masa pertama je.. Malaysia memang best.. penyokong dia pun best.. hikhikhik..

BRO_MONDAY said...

aizamia : masa 2nd half yu tido ke? rugi lah x tengok sampai habes!!! koh koh koh apa pun MALAYSIA TERBAIK...

ejulz said...

singapore 23/7 wajib tgk bro.. x sabar nak sarung jersi baru.. haHa

[k]o{q}i[n] said...

la...bro ade gak ke time ni..?? awat x habaq mai... ramai gak blogger yg turun time ni...

BRO_MONDAY said...

asroL : yeah!!! mari penuh kan stedium masa lawan singapore nanti!!!

koqin : ai gi ngan budak opis...sahabat blogger pun ada turun depa wat gathering!!!

[k]o{q}i[n] said...

aku g skali ngan SB la...huhuhu

BRO_MONDAY said...

owh ye ke??? ai ada gak gi terjah gambar kat FB Kayif aritu..bro dim pun ada gak kan??? ai call beliau masa tu..koh koh koh

yu yam mana 1? yam kurus macam ai gak ke??? adess...baru nak kenal ni bro...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...