.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, June 7, 2011

Fan Page Bro_Monday's Life

Assalamualaikum & Salam Hormat diucapkan kepada semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Terharu rasa di hati bila mengenangkan kejadian sepanjang hari semalam...

Blog saya dikunjungi terlalu ramai rakan² blogger, jumlah visitor yang tercatat pun banyak lebih dari 50 setakat petang semalam.

Bersyukur sangat² dan saya rasa bersemangat untuk terus ber blog!!! Mungkin kerana intipati entry semalam yang sangat berkualiti. Walaubagaimanpun, saya tetap akui ianya masih lagi perlu diperbaiki dari semasa ke semasa. Agak susah untuk kekalkan momentum dan mencari pengunjung setia dalam kuantiti yang ramai. Semuanya bergantung kepada nilai sesebuah entry yang dikeluarkan.

Bagi rakan² blogger yang masih belum LIKE FAN PAGE saya, sila lah cari di Facebook dengan menaip kata kunci Bro_Monday's Life



Sekiranya anda juga mempunyai FAN PAGE di FB dan saya masih belum LIKE, sila maklumkan juga okey...

Sokongan dari anda semua amat bermakna...('',)

17 comments:

Encik Suami said...

Hallamak...cemana nak buat LIKE FAN PAGE nie. Tak reti la.Teringin jugak nak buat utk blog sendiri.

Puan Saira Azura said...

beb, camner buat fan page tu ek

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

maju setapak lg..tahniah bro monday

mas saari said...

dah like...
nanti like Mas punya juga ye!

ejulz said...

perghhh.. dah ada peminat bro.. apple x jeles ke bro.. haHa

BRO_MONDAY said...

angah : yu try search kat gogel cara² nya...kalo ai ada kat tepi yu skam ni kompom ai ajar!!! koh koh koh

-fizA- said...

wah, ramai peminat sekarang yer.... ;P

BRO_MONDAY said...

zura : insyaAllah petam nanti kat opis ni ai ajar sepul cara cemana nak buat, nanti sepul hubby yu ni akan ajar yu balik umah nanti...('',)

BRO_MONDAY said...

sis LM : thanks ('',) nak ber blog kena ada semangat!!! pagi ni ai x dan lagi nak jenjalan ke blog yu...japgi.....

BRO_MONDAY said...

miss mas saari : ok terbaik...!!!

asroL : adesss...apple tau ah...koh koh koh dah macam artis lah yu ni....

aizamia3 said...

yeye.. ai dah lapor diri di pejabat lebih kurang 1 jam tadi.. skrg ai nak LIKE 'mukakipas' yu tu.. hahaha..

Putri N@ilofar said...

Salam Ziarah..JOm Join bloglist ina..TQVM

Mona Fashion said...

Bro i dh like u..so sudi lah like i jugak ekk..sokong usahawan bumiputra ;) N jemputlah yg lain2 LIKE i jugak ek.Thanksss arrr

mcm ni lah said...

k dah like

BRO_MONDAY said...

thanks bro ('',)

alongxp said...

wah...tahniah2...

BRO_MONDAY said...

alongxp : thanks ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...