.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, June 2, 2011

Giveaway Lagi Dari Bro Wacana



Assalamualaikum & salam hormat buat semua pembaca
Bro_Monday's Life('',)

Saya nak join GA dari Bro Wacana Yang Kacak
(hope dapat menang lah ye)
koh koh koh

Mudah saja, anda yang nak tau lebih lanjut,

SILA KLIK SINI CEPAT²!!!


Ok, nak mulakan dah ni...
1st sekali nak puji sikit blog bro wacana ni.Bagi saya, blog bro ni xde cacat celanya...semua teratur dari pelbagai segi penglihatan kasar.

Dari atas, iaitu HEADER sangat menarik seperti bro ni suka sangat baca komik berkisarkan penyiasatan dan ekspedisi.

Tepi pula, agak bagus kerana ada 1 slot untuk mempromosikan link kawan² seper blogger ran...adesss...termasuk lah saya ada sekali di ruangan bloglist tu ha...

Berlatarbelakangkan warna yang suci dan bersih membuatkan pengunjung+pembaca tidak merasa tertekan semasa jalan² di situ.

Rasanya itu saja kot, kalau ada lagi nanti saya ulas dari semasa ke semasa, maklumlah saya masih lagi blogger yang masih belajar bukannya otai dah pun...koh koh koh

ENTRY PILIHAN
-ini info yang terbaik buat semua blogger-

Yang penting saya nak dapat kan hadiah kantung rabbit purple tersebut nak bagi kat anak!!!

KASI SUPPORT KAWAN²('',)

SEKIAN, terima kasih...

12 comments:

aizamia3 said...

wah macam menarik..

BRO_MONDAY said...

aizamia : jom try nasib...('',)

aizamia3 said...

kompom kite menang.. yu amik purple ai amik pink.. hahaha..

BRO_MONDAY said...

aizamia : koh koh koh yeah!!! kita pasti menam....harap²....

*Miss Syahnia* said...

rajin oh bro mnday
join GA..gud luck!

koh..koh..koh,hihihi

BRO_MONDAY said...

miss syania : kadang² je rajin camni...adesss... jom lah join sama...kot² yu ke yam dapat kantung rabbit yam comel tu!!! koh koh koh

zacky ~786~ said...

cmbest jer.. hehe

darkbatman said...

gudluck yer.!

aizamia3 said...

ni bukan berharap.. dah kompom kite menang... hahaha.. <--- statement nak menang..

BRO_MONDAY said...

zacky : terbaik...jom join jugak lah...('',)

bro dakbetmen : tengkiu sudi letak komen kat sini...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

aizamia : kite menang ye??? koh koh koh semangat camni lah yam kita nak kan....

aizamia3 said...

mesti.. menang tak menang belakang kira janji kita happy.. sebab dah tau dah mesti kita yang dapat.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...