.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, June 6, 2011

.:. THANKS a lot kawan!!! .:.

Assalamualaikum & selamat hari Isnin diucapkan kepada semua pembaca
Bro_Monday's Life ('',)

Entry istimewa ini ditujukan khas buat Harrazdani, kerana telah bagi saya hadiah!!!
Hadiah yang selamat diterima,


**sebentuk key chain SARAWAK**


TERIMA KASIH sangat² ('',)

Ini semua gara² saya join contest dari beliau, nak tau apa dia?
KLIK SINI CEPAT!!!


**ini header blog beliau**


Mari kita support kawan² blogger, kepada rakan² yang nak kenal beliau, boleh lah KLIK SINI DAN BACA BLOG HARRAZDANI

Apa pun saya ucapkan terima kasih sekali lagi, sangat seronok...('',)

19 comments:

Encik Suami said...

Wah..seronoknye..dapat keychain serawak. yu plak bile nak buat GA nie..tak sabar ai nak join tau.

fuyoo..header baru nmpk..santek la.
senin + apple = scha, tapi bukan ker senin + apple = shapple..baru la betul.

1,2,3...larikk..kejar la. lalalalala.

ejulz said...

aku x check lg peti pos..

BRO_MONDAY said...

angah : ai nak buat GA bila ??? lambat lagi kot...yu buat lah dulu...koh koh koh adess...shapple...macam shuffle je bunyik!!!

BRO_MONDAY said...

asroL : check lah nanti ye....adesss...yu kan oram sarawak...bagi ai je lah key chain tu nanti ye...koh koh koh

-fizA- said...

shapple.. hik3~

uhuk2! saja singgah.. bosan lak boss takda.. lalalalalala~

mas saari said...

Mas pun suka blog harrazdani ni...dia antara pengkomen blog Mas yang setia!

BRO_MONDAY said...

fiza wife ujang : ni soram lagi gurlz sarawak!!! koh koh koh tengkiu sudi singgah sini ye...terbaik!!!

BRO_MONDAY said...

miss mas saari : owh ye ke??? best nye...jadi pengkomen tegar!!! thanks ok datam sini...('',)

Rozuan Ismail said...

hadiah free tuh.sape tak nak kan.dari serawak pulak

BRO_MONDAY said...

wan PCB : tu lah pasal...lain kali nak join kontes banyak² lah...koh koh koh

aizamia3 said...

rezeki.. tetiba ai jeles lak.. hikhikhik..

BRO_MONDAY said...

aizamia : kalo yu ada buat GA/kontes, kasi rojer ai tau...ai nak menam jugak...koh koh koh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah...leh buat koleksi

BRO_MONDAY said...

sis LM : buat koleksi setiap hadiah yam diterima dari blogger ('',)

Lulu caldina said...

yeah...

b a m b a m ' s said...

dah lama x menang adiah GA..huhuhu..

congrats bro! :P

BRO_MONDAY said...

cik bam²s : jom join GA banyak²,,,koh koh koh

ShukSRphotoz said...

wow ari tu dapat beg laptop.. nie dapat keychange lak... best la ko abam senin...

BRO_MONDAY said...

shuk : yeah!!! rajin² lah join contest atau give away...baru buleh menam selalo...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...