.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, June 6, 2011

.:. Dapat hadiah lagi....('',) .:.

Assalamualaikum & salam sayang buat semua pengunjung serta pembaca
Bro_Monday's Life ('',)

Ini adalah entry ke-3 untuk hari ini...Bagi anda yang masih belum tahu kewujudan entry² lepas, jangan segan silu untuk membacanya...

SILA KLIK SINI UNTUK ENTRY 1st
SILA KLIK SINI UNTUK ENTRY 2nd

Terima kasih sudi menjengah blog saya ini...koh koh koh

Hari ini saya sangat gembira!!! Rezeki dariNya, saya menang hadiah lagi...Kali ni hadiah dari MISS LULU PEMINAT CHELSEA FC sebab saya join contest sempena birthday beliau tempohari!!! ~INI LAH DIA KEPUTUSANNYA~ , jika anda nak tahu apakah hadiah yang dimenangi oleh saya, klik je link tersebut...



**header blog miss lulu caldina**


Thanks a lot jugak diucapkan kepada miss lulu coz bagi saya menang, rasanya sebab saya punya slogan terbaik lah...koh koh koh Bertuah saya rasa... Kepada rakan² yang masih belum pernah datang ke blog miss lulu yang sarat dengan berita² semasa dalam mahupun luar negara, sila lah berkunjung ke blog beliau ye..('',)

12 comments:

Puan Saira Azura said...

ape adiah dia beb

Encik Suami said...

TAHNIAH..Wah..harus lepas nie bibir yu semakin lembab & berseri2 kan?

BRO_MONDAY said...

zura : lip glos...koh koh koh baca lah entry keputusan tu ha dear...terbaik...bukan senam nak menam ni tau...perlukan kesabaran...adess...('',)

BRO_MONDAY said...

angah : tau x pe...kecantikan isteri adalah tanggungjawab suami untuk menyediakannya...betul x? yu lagi berpengalaman....koh koh koh

Lulu caldina said...

hoho rezeki kakak tu.. (isteri)

aizamia3 said...

dah tau dah hadiahnye cuma tengah dok fikir tang mana Bro_Monday nak calitkan.. hahaha.. berkilauler pasni..

apple_lady said...

jimat beli lip gloss...lepas nie menang maskara plak ek..komplet xyah beli brg2 make up..hahah

ejulz said...

adehhh!!! adiah aku x dpt2 lagi ni..

Putri N@ilofar said...

wah..menang contest 2, congrates! nak share hadiah ngan kak diba blh x? heheeh

Dim Benihana said...

bro lama xberupdate,
skali update sampai 3..kohkohkoh

btw tahniah ye....

Mie said...

Tahniah BRO, selalu sgt kau menang GA yek. Wah dgn hadiah tu jadilah Bro Bieber nanti.. hehe

BRO_MONDAY said...

miss lulu : ('',) thanks again kat kat yu bagi ai menam...

aizamia : calit kan kat bibir ai lah....koh koh koh dah tentu ni ai bagi kat waif ai...adess...

apple : suka ah tu.........

asroL : cuba banyak² lagi geng...insyaAllah nanti akan menam hadiah jugak!

miss putri : boleh aje...tapi kena tanya beliau dulu...('',)

bro dim : tengah rajin camni ah...ai pun lama dah x gi yu punye blog, kalo ada entry baru, kasi TAG FB ai lah ye..terbaik!!!

abam mie : ades...jastin bibir...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...