.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, June 23, 2011

BOLA SEPAK KELAYAKAN OLIMPIK 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera kepada semua pengunjung serta pembaca
Bro_Monday's Life('',)

Malam ini akan berlangsung perlawanan bola sepak pusingan kedua kelayakan Olimpik 2012 di antara pasukan Malaysia menentang Lubnan di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Sepak mula dijadualkan pada jam 8.45 malam dan akan disiarkan secara langsung melalui siaran ASTRO ARENA (801).


**gambar ihsan dari group "Cite Bola" di FB**


Semoga skuad bimbingan jurulatih Ong Kim Swee memenangi perlawanan pada malam ini setelah berjaya mengikat seri 0-0 semasa bertandang di tempat lawan pada 19 Jun 2011 yang lalu.

p/s : sayang sekali saya tidak dapat menyaksikan perlawanan ini secara live di stadium mahupun di kaca televisyen kerana saya ada mesyuarat kelab di Putrajaya pada malam ini. Apapun saya doakan kita beroleh kejayaan, insyaAllah~MALAYSIA BOLEH!!!

8 comments:

Alya Esprézzo said...

hahahahaha..sian bro kena mesyuarat! hehe..yup semoga Malaysia akan memperolehi kemenangan menentang Lubnan! :)

www.alyaesprezzo.com

~Kirin Selama Perak~ said...

nnt boleh tggu result kat paper,blog atau berita.
hihihihi
:)

d_tieah said...

Harap Malaysia dapat score 2 gol malam ni.. Kot kot lebih bersemangat di tempat sendiri kan??? Sebelum ni dah kalah 2 kali.. Huhuhu..


Entry Terbaru : Penyelesaian Isu Laman Web Disekat

BRO_MONDAY said...

miss alya : tu lah pasal...tapi xpe lah, nanti ai akan tengok kat yutiub je lah....koh koh koh

KSP : malam kang jugak ai akan on9 tunggu keputusan secara live dari henpon cap ayam ni ha...adesss...

miss tieah : malam ni menam 1-0 pun kite dah layak...asalkan x bagi Lubnan score dulu...advantage malam ni main tempat kite...('',)

Red Giant said...

Kompom Mng Mlm Ni....

BRO_MONDAY said...

bro giant : sama² kita doakan kejayaan ini...('',)

Dim Benihana said...

sama2 kita doakan kejayaan mereka..
jgn risau bro, blog aku akan update pasal ni..keke

BRO_MONDAY said...

bro dim : cantek gak tu!!! ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...