.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, June 29, 2011

Malaysia vs Taiwan 29 Jun 2011

Assalamualaikum & salam sayang buat semua pengunjung serta pembaca setia Bro_Monday's Life('',)

Pagi yang sejuk di pejabat membuatkan saya rasa ingin mencoretkan sesuatu di blog ini, ditambah pula dengan kesungguhan saya untuk membuatkan blog ini bernyawa di celahan kesibukan diri...adess~ intro yang "boleh lah..." koh koh koh

Seperti yang kita semua sedia maklum, malam ini pasukan bola sepak negara kita akan menentang pasukan Taiwan di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur. Ini adalah perlawanan pra-kelayakan Piala Dunia 2014 Brazil.

Geng kita di Sahabat Blogger [SB] pun ramai yang turun ke stadium dan buat gathering di sana!!! Sesiapa yang berminat, sila ke page @ group [SB] di Facebook dan dapatkan maklumat di sana ataupun boleh cari Akmal Hilmi, Kirin Selama Perak II, Kyêrüll L Frêscð, Azrul Hisham, Amal Espraza, Yana Nanako



Saya akan turun ke stadium bersama member² pejabat!!! kami gelarkan kumpulan kami CPK@KAKI BOLA. CPK maknanya Cawangan Pengurusan Kompetensi.


Ini adalah bukti pembayaran yang diterima dari 11 orang yang menyertai.
Pesanan buat pasukan bola sepak Malaysia, BERJUANGLAH HABIS-HABISAN, KAMI TETAP MENYOKONG!!! MALAYSIA BOLEH!!!

13 comments:

Dim Benihana said...

bagus2, kalau boleh nanti lepak la sama ngan sb, kenalkan member2 bro kat member2 sb...

BRO_MONDAY said...

bro dim : terbaik lah..insyaAllah ai akan carik yu oL di sana!!! koh koh koh

d_tieah said...

Tu diaaaaaa.. Semangat!!! Harap Malaysia lawan habis habisan..

mas saari said...

bestnya...kalaulah saya dapat pergi stadium jugak kan best!

malaysia pasti menang!!

d_tieah said...

Tu diaaaaaa.. Semangat!!! Harap Malaysia lawan habis habisan..

~Kirin Selama Perak~ said...

nnt kita jumpa !!!
kita jumpa buat kali kedua !!!
:)

aizamia3 said...

best ahh..
moga Malaysia menang yeeaahhhhaaa... ;)

unclechungho said...

den turun yo jap laei !!!
jumpo kek sanun !!
malaysia boleh !!!

Rozuan Ismail said...

wah!hidup CPK!!

BRO_MONDAY said...

miss tieah : nampak sangat yu eksaited!!! post comment sampai 2x..koh koh koh

miss saari : xdapat ke stedium, tengok kat TV pun ok je ('',) --nape lah kat opis ni kena block blog yu...adess...x dapat nak BW ke sana...kat umah nanti boleh lah...

KSP : yeah!!! kite jumpa nanti ngan budak SB ramai² kat stedium...

aizamia : sama² lah kita doakan kejayaan...('',)

unclechungho : jumpe sana geng!!! terbaik...

wan PCB : aktiviti group kami di opis ni ha...koh koh koh

fyna said...

gud luck malaysia.
lawan abis2an ok...
;)

ejulz said...

MALAYSIA BOLEH!! MALAYSIA BOLEH!! huhu..

Red Giant said...

Jumpe Kat Sne... Tapi Aku Dalam Padang... Huk huk huk huk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...