.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, June 6, 2011

.:. Baru tahu, THANKS bro EB .:.

Assalamualaikum & selamat pagi diucapkan kepada semua pembaca
Bro_Monday's Life ('',)

Ini adalah entry kedua untuk hari ini, bagi sesiapa yang masih belum menatap entry 1st tadi, anda boleh KLIK SINI & BACA~koh koh koh

Masa jalan² ke blog rakan², saya terserempak dengan blog ini...


**bro EB punye header blog**


Saya tertarik dengan entry beliau bertajuk TAMAN SAUJANA HIJAU...

Sebenarnya saya baru tahu akan kewujudan taman ini di sekitar Presint 11 Putrajaya, sungguh indah!!! Banyak aktiviti boleh dilakukan di situ...Untuk info lanjut, anda semua boleh klik dan baca entry Bro EB tersebut...

Apa pun saya sangat teruja bila melihat gambar² yang disertakan dalam entry tersebut, membuatkan saya berkeinginan untuk merasai sendiri keharmonian dan keindahan taman itu...InsyaAllah hujung minggu nanti saya akan bawa family ke situ untuk beriadah...

Rakan² lain, mahu turut serta??? Just call or SMS saya ok...TERBAIK!!! ('',)

p/s : KREDIT to Bro EB...

14 comments:

EB said...

Waaa.. Makasi²..
Terlebih sudah..
Waaa terharu ni...

Apa² pun tmpt ni mmg best..
Nnti pergila.. Ptg² ramai org riadah kat sana.. Tmpt ni luas so x crowded mcm tmpt jogging kat p.9 tu.. Mna dgn parents yg bawa stroller.. Taman ni no probs mmg luas..

Ok selamat berkunjung ke Tmn Saujana Hijau...

aizamia3 said...

ntah bila ai nak sampai ke sana.. tinggal kat hujung sini nak pergi hujung sana, rasanya pengsan kat tetengah..

BRO_MONDAY said...

bro EB : info riadah memam ai sangat suka...kalo ada entry bab² camni lagi, kasi tau ai ye... gi add FB ai carik Bro Monday ('',)

BRO_MONDAY said...

aizamia : yu dok dalam putrajaya jugak ke? atau pun KL? adess...putrajaya ni banyak port riadah tau,...tapi masih banyak yam belom ai teroka...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

teringin nak gi juga...

BRO_MONDAY said...

sis LM : jom kite pergi...riadah sesama family ataupun rakan²...menghirup udara segar indah nya ciptaan Yang Maha Kuasa...('',)

ejulz said...

x penah lagi g sna.. rasanya yg dekat ngan balai polis tu kot..

BRO_MONDAY said...

asroL : a'ah...ni kan dekat ngan umah yu...koh koh koh 1 masa nanti kita set budak² kite wat riadah atas bukit ni nak x? taman indah ni, leh tajam kan skill photography yu lagi ni...('',)

Budak Botak said...

He3, melawat blog ni pada hari Isnin memamg tepat dgn namanya...

Entry terbaru -> Gambar2 Menarik Menggunakan Sudut Dan Masa... (",)

merahitujambu said...

jauhnya..tak pernah pergi.tpi nk try g laa

Iznie said...

yea, dah tgk kat blog Bro EB...cantik sgt view dia...sukaaa

BRO_MONDAY said...

budak botak : x kesah ari apa sekalipun yu oL digalakkan dan dialu-alukan datam sini...bukan takat ari isnin je tau...koh koh koh

miss merahitujambu : nanti kalo datam putrajaya, wajib lepak dan terjah sume taman yam ada kat sini tau...best!!! buleh tangkap gambar banyak²!!!

miss iznie : cantek kan??? ai pun suka....

Lulu caldina said...

lip gloss????

BRO_MONDAY said...

miss lulu : koh koh koh yes!!! ai menang contest tersebut...thanks ye miss lulu!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...