.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, April 28, 2011

.:. CPK Splash 2011 .:.

Assalamualaikum & salam hormat buat pembaca bro_monday's life ('',)

Akhirnya saya berjaya juga keluarkan entry ini...setelah lama mencari masa yang sesuai...Alhamdulillah diberi kesempatan oleh Nya untuk sama² share saat gembira bersama semua...

Pada 23 April 2011 tempohari, bertempat di Desa Water Park Kuala Lumpur telah pun diadakan Family Day pejabat saya. Kali ini ianya diberi nama CPK Splash 2011...CPK tu apa? CPK tu bermaksud Cawangan Pengurusan Kompetensi...

Sangat TERBAIK...itu yang dapat saya katakan setakat ini, barisan AJK dan U/Setia sangat gempak...termasuk lah saya, saya jadi AJK KESELAMATAN...mujur semua dalam keadaan terkawal dan tiada berlaku sebarang perkara tidak diingini...

Entry kali ini banyak gambar, tapi tak ada lah banyak sangat, dah pilih serba sedikit je dari album...tak nak lah penuh gambar dari bercerita...apa pun jom kita sakkkkkk ssiiiii kan...('',)

**gambar ihsan dari kamera power**
Encik Mazlan (my boss) & Shairazi (my officemate)



- ni lah tempatnya !!! -



- family saya !!! -



- dengan Adham geng hijau jugak !!! -



- jadi budak², boss pun sama je main jugak pelampung kongsi ni !!! -



- antara game yang dibuat !!! -



- saya suka gelakkan orang lain !!! -



- antara penyokong setia, ramai lagi sebenarnya !!! -


Ok, cukup itu saja gambar yang mampu dikongsikan, banyak lagi yang ada, dalam FB pun saya tak masukkan lagi...adehhh~ Tapi dalam kegembiraan yang dilalui pada hari itu, masih lagi teringat kat kawan² yang tak dapat bersama...mereka ada urusan yang lebih penting...mungkin lain kali dapat bersama...('',)

Salah seorang yang tak dapat hadir, ASROL a.k.a ejuLz KAMPUNG KAMEQ...koh koh koh beliau ada exam U katanya...

Apapun, kita enjoy!!!! Jumpa lagi ye...Thanks sudi belek² baca sampai bawah ni...

10 comments:

ejulz said...

ek eleh.. jeles giler aku tgk gambar korang.. adeiiii.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg nmpk seronok...sian ejulz ada ezam ye..

BRO_MONDAY said...

asrol : rugi dol yu x ikut!!!! koh koh koh tengok gambar je lah ye....

sis LM : memam seronok sis!!! sampai itam kulit kami...ejulz x dapat folo, cian dia....

Encik Suami said...

Bestnye..Hari tue family day opis dib, la nie opis yu plak. Seronok kan?

Sumpah ai jeles..sbbnye..jabatan ai tak penah buat family day. Sedey sgt2. Kuciwa ai dibuatnye. Mesti yu tak percaya kan? Pelis percaya..mmg tuelah hakikatnye.

Kesiankan? Tapi..ai malas nak pk dah. Lantak lah..yg penting, tugas2 yg diamanahkan pada ai..ai dapat selesaikan dgn baik. Tue dah cukup buat ai puas hati.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

BRO_MONDAY said...

bro sichan : memang happy!!! aritu epel punya femili dei unit nye buat kat Ulu Yam...kali ni ai punya buat kat bandar je...lagi best kat hutan cam aritu sebenarnya...apa pun syukur sebab ada majlis macam ni...kelab banyak habis RM tau anjurkan femili dei...betu, ai sokom yu kata janji kita tekun menunaikan t/jawab pejabat yam diberi...('',)

ok, jap ai terjah blog yu pulak...

Encik Suami said...

MMG LA KELAB ABEH BYK RM UTK AKTIVITI MCM NIE.TAPI UTK SAPE? UTK KAKITANGAN SENDIRI JUGAK.SBG MENGHARGAI PENAT LELAH KAKITANGAN BAWAH BUAT KEJE.
NIE TIDAK..KERJA..KERJA..KERJA..
TEKANAN DATANG DARI KIRI,KANAN,ATAS & BAWAH.MANA BULEH TAHAN.
KLU ADA AKTIVITI MCM NIE..RASA BERBALOI JUGA.
BERUNTUNGLAH SGT YU KEJE KAT JABATAN TUE.

BRO_MONDAY said...

bro sichan : tu lah pasal, beruntung ai rasa...syukur jugak dapat kegembiraan macam ni...tahun depan insyaAllah ada lagi...ni dah kira acara tahunan kitorang...

Encik Suami said...

Family day mmg tiap2 tahun.
Tapi..ai dh bertahun2 keje sini..
takde pun family day.Kesian sgt kan?

BRO_MONDAY said...

bro sichan : adehhh~ macam tu pun ada ke? mungkin bajet banyak untuk benda pentim² kot...kat sini PT(P/O) N17 bayaran duit kelab sebulan RM3 ...murah je...

Encik Suami said...

yuran kelab kita sama.but kami 2 daerah digabung jadi 1 kelab sukan.
tue yg payah tue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...