.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, April 7, 2011

.:. Pertemuan Blogger Yang Pertama !!! .:.

Assalamualaikum dan salam pagi buat semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Entry ni saya coretkan sebelum gerak ke cafe Sapura@Mines...Nak sarapan lah, dah lapar ni...adehhh~ awal pagi tadi tengok bola langsung tak kunyah apa²...minum air tin tongkat ali honey Power Root je...sambil hisap rokok...koh koh koh

Ok, sila tengok tajuk di atas...yes!!! blogger yang saya maksudkan adalah Bro Dim pemilik blog Island of Dim...gempak dan best lah dapat jumpa dengan beliau face to face!!! kami memang plan awal dah nak jumpa, lagi pun bro dim jadi calon exam di pejabat saya. So, beliau call dan sms saya bagitahu. Saya pun kata ok je, boleh minum² dulu kat cafe sini.

Akhirnya pagi semalam 6/4/2011 beliau berjaya sampai ke pejabat saya, dan kami lepak di cafe sementara nak tunggu exam bermula.

Sila lihat gambarajah yang telah disediakan. ('',)



Beliau memang peramah! Tak sia² mengenali beliau. Harapan saya agar hubungan sebagai kawan di alam maya dapat dikekalkan sampai bila², begitu juga dengan kawan² lain...


p/s : blogger seorang lagi yang hari² saya nampak dan jumpa adalah EJULZ KAMPUNG KAMEQ , yelah beliau partner merangkap officemate saya. 1 sektor pulak tu...koh koh koh

21 comments:

Dim Benihana said...

cayalah....mintk izin nk copy skit2

BRO_MONDAY said...

bro dim : koh koh koh pedehal bro, ini kan cite kite bersama!!! kasi amek je lah...('',)

d_tieah said...

Hahaha.. Kalau tak dapat jumpa saya pun takpe bro.. Jumpa je abang saya.. Kohkohkoh.. *Eh, terikut plak style gelak



Entry Terbaru : Senarai Penuh Calon BN ; Pilihanraya DUN Sarawak Ke10

TAYAR PANCIT said...

isap okok tu yg penting..hihi

Encik Suami said...

Hai Bro Monday:

Ooo..dah buat perjumpaan ek?
maybe lepas nie time kita jumpa plak.manalah tau kan?
Borang exam dah isi..tinggal tunggu angka giliran ngn tempat je.

jemput terjah new entry


1) --> Hoorey2x..Saya MENANG <--

2) --> Ceritera Kursus <--

~Nabilah~ said...

waaa....besnyer....jeles nie...hehehe

BRO_MONDAY said...

miss tieah : tengok!!! yu dah tiru tredmak ai...koh koh koh...tp, sape abam yu? ai nak tau jugak...cer cite cer cite...('',)

BRO_MONDAY said...

bro tayar pancit : yup!!! itu semestinya!!! x sonok kalo tengok bola kalo x isap okok...adehhh~

BRO_MONDAY said...

bro sichan : nanti kalo yu kena exam kat sini, yu rojer² tau...ni no fon ai, 012 963 5085...terbaik bro!!! jap ai datam melawat sume blog member²...tadi bz , skam baru free sikit...

bobiedanbad said...

bestnya dapat jumpa rkan blogger bila la pulak saya akan dapat jumpa rakan blogger

BRO_MONDAY said...

miss nabilah : best tau!!! segan tu memam lah coz x kenal betul² lagi, tapi layan kan je...mula² memam camtu...lama² ok lah kan??? kan??? koh koh koh

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : ada jodoh x ke mana...('',)

Ujang9897 said...

bila nk jmpa gua bro..=)

BRO_MONDAY said...

ujang : anytime geng...anytime...cakap je bila...bukan jauh pun UPM ngan sapura@mines ni??? koh koh koh mei bi kite jumpe masa kat kenduri kawen yu!!! ai dah reply kat invitation FB yu tu!!! koh koh koh

ejulz said...

xtau pulak aku ko 2 org je buat reunion kat bawah tu.. haHa..

BRO_MONDAY said...

asrol : sori ah geng...ai x info yu!!! lansum x ingat...adehhh~ lagi pun smalam kan bz nak gi jaga exam...lain kali kasi rojer kalo ada lepak lagi...koh koh koh

Encik Suami said...

Ok.ai dah save no fon yu.Nanti kita rojer2 ye.

BRO_MONDAY said...

bro sichan : ok² kipidap...gud lak...koh koh koh

cikanna said...

ak nak jumpa saya???hihihi

join contest ni...

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/03/contest-highest-vote-by-cikanyss-hadiah.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer jmp rakan blogger....ooo rakan sekerja ejulz ye?

cikanna said...

bro jom join ni...org kata leh dapat duit

http://says.my/cikanna/invite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...