.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, April 12, 2011

.:. Semenjak Dua Menjak .:.

Assalamualaikum dan salam pagi yang sejuk buat semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Pagi ini macam biasa, sampai je terus kemas² meja pejabat...(meja sendiri)...Pakai gel untuk rambut, kasi nampak "market" sikit...Lepas ni nak turun minum di cafe aras 1 ngan kawan²...Maklumlah, cafe aras G dah bungkus...tutup...mujur lah tempohari Bro Dim datang sini, boleh lagi nak lepak cafe tu...sekarang dah tinggal kenangan...Tutup atas sebab apa, itu saya pun tak pasti...

Betul...semenjak dua tiga menjak ni, saya sangat sibuk di pejabat. Selaku AJK SUKAN pejabat bagi season 2010/2011, kami AJK² sibuk menguruskan 1 kejohanan Liga Karom Tertutup CPK 2011. Tengahari semalam runner pergi Sri Serdang. Pergi tempah piala di kedai sukan barisan Jabatan Pendaftaran Negara...

Semoga saya tabah mengharungi segala cubaan dari Yang Maha Esa....amin....('',)

10 comments:

Dim Benihana said...

aktifnya, bagus...syg xsempt nk rs makanan kt cafe tu..

bro_monday, bila nk lepak2, jom buat sumting,kita lepak2 ke? kita ajak skali sape2 yg nk join

Encik Suami said...

Huh..semalam, dari pagi sampai ptg dok tgk blog dia tak update.tak sabar nak komen.pepagi nie, tgk terus ada entry baru..apa lagi..komen la kan?

same to me, mmg busy giler. meje penuh dgn dokumen. Kene struggle nie.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Untukmu (>.<)

2) (>.<) Bile Senin Menjelma (>.<)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

lama btol x men karom..

BRO_MONDAY said...

bro dim : bagus gak cadangan yu ni...ai on je...yu lah kasi petik...koh koh koh

bro sichan : ye ke? sibuk sama lah ngan ai...ok, jap gi ai datam blog yu...('',)

miss anies : kan? kan? bersukan gak ni...sukan jari...

The Red Rambutan said...

Bro, selamat bersukan dan Semuga Berjaya (Good Luck)! Majulah suka untuk negara.

BRO_MONDAY said...

bro red : koh koh koh tengkiu bro....ai sejak dah ada kecederaan dalaman (perut), ai dah x main sukan kasar² macam futsal dan bekminten...ai skam dah jadi penolom pengurus pasukan futsal opis...('',)

~Nabilah~ said...

AJK sukan tue.....hehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah...AJK Sukan ye? kat office ni pun sibuk ngan sukan ...huhu

Encik Suami said...

x update nie..mesti busy kan?
samalah ngn ai..tapi ttp take time utk update.

jemput terjah new entri

1) (>.<) Fenat..Tapi, Dpt Berita Gembira (>.<)

BRO_MONDAY said...

miss nabilah : ye...AJK SUKAN pejabat...bagi season 2010/2011...next season bagi oram lain pulak lah...koh koh koh

miss mawar ada duri : sama lah kan? adehhh~

bro sichan : adehhh~ bro tau² je...xpe, ai dah draft kan 1 entry, tunggu masa nak post je...ai x suka pakai khidmat "auto publish" buat masa ni...('',) nanti ai datam blog yu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...