.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, April 18, 2011

.:. BERKURSUS DI KOMPLEKS C1 PUTRAJAYA .:.

Assalamualaikum dan salam pagi Isnin buat semua pembaca setia Bro_Monday's Life...

Today is my favourite day! Yes... i love Monday!

Pagi ini saya menunaikan tanggungjawab sebagai seorang penjawat awam..kena cukupkan kursus 7 hari dalam setahun...

Kursus saya hadiri ni cuma 1 hari je..mujur x lama! Harap2 ilmu yang diperoleh hari ni berguna di masa akan datang..insyaAllah..

Baiklah, jari pun dah lengoh taip entry..maklumlah online blog via handphone cap ayam je..koh3

Semoga kita berjumpa lagi di lain masa...wassalam...

6 comments:

Encik Suami said...

Baru sehari? lepas nie kene apply lagi 6 hari.
Update gune handphone..erm..tak leceh ker? siriyes..ai tak penah update entri gune handphone..sbb pada ai susah.Nie g kursus apa?

jemput terjah new entry

1) (>.<) Khas Utk My Levly Princess (>.<)

~Nabilah~ said...

huyyooo.....smpt g taip n3....hehehe

BRO_MONDAY said...

bro sichan : pagi ni baru buleh reply komen...('',) ai gi kursus PSIKOLOGI anjuran JPA ni jugak...1 hari pun dah kira ok...skam ni dah ada femili, x macam bujang² dulu...dulu kalo kursus, x pernah nak amek yam dalaman punya...sume nak yam jauh²...koh koh koh

miss nabilah : semangat tu yam pentim...adehhh!~

Encik Suami said...

so far ai dh 5 hari berkursus.
Maybe dlm bulan 6 ai kene g bengkel 3 hari dok hotel lagi.
ai dah komen last komen yu kat entry my levly princess beberapa minit lepas.

ejulz said...

sunyi bilik karem semalam.. ahaHa

Dim Benihana said...

pehh lamanya xupdate blog,
xpa aku dh tag ko bro,
sila la rajin2ye

http://islandofdim.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-review-pak-cek-biola.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...