.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, April 15, 2011

Giveaway Ujang9897

Assalamualaikum dan salam hormat diucapkan kepada semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Pagi Jumaat yang berbahagia ni, saya dengan rasa rendah dirinya ingin menyertai 1 GA...GA yang dianjurkan oleh UJANG SUKA KENTUT MERATA-RATA...koh koh koh

Ini banner GA a.k.a Header Pilihan Malaysia beliau yang telah ai undi tu ...


SYARAT² NAK JOIN SILA KLIK SINI LAJU²!!!

Gambar sempoi yang pernah saya ada, ni dia...masa kena temuramah dengan wartawan semasa event Islamic Relief Malaysia bersama UTUSAN MALAYSIA meraikan anak² yatim seluruh Lembah Klang pada Oktober 2010...



Cerita pasal blog UJANG ni, beliau punya blog sangat gempak, ayat yang digunakan dalam entry pun susah nak jangka...mat salleh kata unexpected...adehhh~ apa pun bagi saya beliau ni peramah sebab itulah beliau disukai ramai...(buat gaya aflin shauki jelir lidah pandang tepi ala² nyah...) koh koh koh

Beliau pernah review blog saya suatu ketika dahulu...nak tengok? KLIK SINI...

Last sekali, saya nak tag 2 orang untuk turut sama bagi meriah ini GA...bukan senang nak tengok Ujang ni buat GA tau...koh koh koh

- ASROL a.k.a ejulz KAMPUNG KAMEQ
- bro sichan a.k.a ENCIK SUAMI

GOOD LUCK kepada diri saya sendiri juga kepada rakan yang telah di tag serta semua yang menyertai GA GEMPAK ni...hadiah ni tentu saya punya...sebab saya lah yang akan undi kat RANDOM.ORG tu...(saya tipu)...('',)

9 comments:

Encik Suami said...

Anyway thanks sbb sudi tag ai utk join sama GA nie.
Nmpk gaye mcm bes sbb first GA dari ujang nie. Maklumlah..darah tgh manis tue.
Tapi keje tgh byk..Insya-Allah..klu ada kesempatan nanti..ai join sama. Klu tak sempat..maybe lain kali kot.

Ujang9897 said...

ahahaha...

wow gambar mmg sempoi..

gd luck bro..untung2 dpt domain..=)

~Nabilah~ said...

waaaaa....gud luck k...

arep_lockermonth said...

gud luck brooo~

aizamia3 said...

sama2 memeriahkan GA dak Ujang biaq dia pening..

Dim Benihana said...

gud luck bro...

ejulz said...

siap.. haHa

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

anitadiana said...

salam singgah..dan follow..

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...