.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, December 22, 2010

^~sTiMBoT oH sTiMBoT~^

Salam Rabu yam harmoni+ceria buat kawan² & pembaca blog ai ni!!! ('',) hope ari yu oL bermakna... malam tadi ai se femili gi belasah stimbot kat Bandar Baru Bangi...servey punye servey ngan member² opis+club+ramai lagi baru lah ai gerak ke sana!!! yam pastinye memam hepenim!!! ai laik dis...koh koh koh

Nah, sakkkk siiii kan gambarajah yam disediakan...adehhh~


**bergambirun dengan Scha sebelom gerak...**


**oram nak bergambirun, tapi Scha sibuk nak tengok api dapur gas tu!!!adehhh~**










**ni bisnes card ai amek kat konter nye, so sape² nak gi makan situ, try lah klik website nye...ai makan set sizling malam tadi 1 kepala dewasa cas RM30...**

Alhamdulillah~ kenyam dan puas ati...pastu ai berasa lega yam amat coz dapat tunaikan janji kepada mai waif untuk bawak femili gi makan x kira apa tempat sekalipun...('',) ok, lah kite jumpe lagi nanti ye...wsalam...

11 comments:

ejulz said...

puas ati laa bro..

BRO_MONDAY said...

siyes ni asrol...yu bayar RM30 (dewasa), haaa..makan lah sampai lebam!!! makan banyak mana pun kira RM30...banyak menu nye tau...benda nak di stim kan pun banyak...buleh pilih!!! siap ada nasik gorem lagi tau...pastu ada ais krim & buah sebagai pencuci mulot!!!

Enna Banana said...

beestnya!! enna dah lama x tibai steambot, mahu 2 tahun gak, kalau masuk kedai steam bot mahu jakun! haha

BRO_MONDAY said...

enna : adehhh~ lagi kenot go feder!!! koh koh koh tapi oram tetua slalo kata "lama² x pekena, sekali kena balik power weiii..." ada ke camtu??? what eva!!! ('',)

KizZ said...

erk..kiz da penah makan stim nih..best!tapi da lupa restoren apa..camgitu gak r...bayar skali pastu makan apa saja...besh!!

BRO_MONDAY said...

kiz : yup!!! best kan??? ai makan banyak jugak lah malam tadi...sib baik x wekkkk~ koh koh koh
tapi skali skala pekena stimboat ok ah, kalo da slalo mesti feel hilam...('',)

Enna Banana said...

itulah! tapi kena betul pilih kedailah, kalau dah lama x pekena then jumpa plak kedai steambot yang cam taik taik panas je, mesti x syiookk kan, makanya kena lah cari kedai yang btl

BRO_MONDAY said...

dets korex tu enna...ai setuju!!! sib baik lah ai ada ramai member² kaki JJCM...koh koh koh
ai servey dulu...rupanye ada 3 bijik kedai stimbot best area bandar baru bangi...belom area lain lagi tu!!! ada masa nanti ai nak spen masa untuk jelajah setiap negeri!!! semata-mata nak carik makan!!! koh koh koh

Enna Banana said...

aiseh! kamu untung okay! kat kuantan ada gak kedai best tapi tak tahu :(

BRO_MONDAY said...

try je lah search kat angkel gogel...kompon jumpe!!! x pun tanye je member² yam suke JJCM!!! ape² pun selamat menjamu selera!!!

ejulz said...

tahniah!! anda menang motor lepas mkn stimbot.. heHe http://kampung-kameq.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html#links

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...