.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, December 16, 2010

FRieNDsHiP aWaRD


Salam tu oL !!! jumpe lagi kite ye...baru je pagi tadi ai postim entry...(ayat macam semalam punye je ni..) koh koh koh lantak pi ah...adehhh~ ok² kembali ke pangkal jalan lah ye...merujuk tajuk, ai telah pun berjaya di tag oleh cEk pUaN WaWa ... wow~ lama dah x kena tag camni...sekali skala terkena, layan gak wooo...koh koh koh

Pagi tadi ai bukak lah gmail, skali nengok kat inbox ada sesuatu notifikesyen mengatakan ada comment kat entri yam baru je ai post...('',) ni ha bukti nye, siap ada gambarajah lagi tau...♥♥♥



SOALAN yam agak mencabar minda separa sedar ai ni...banyak menda lama² nak kena gali dalam kotak pemikiran ini...koh koh koh
Ok, ni soalan yam telah diberi, dan ai dengan rela hati nye menjawab tanpa segan silunye...('',)

1. Apakah pendapat anda mengenai blog si pemberi award?

o_O cantik, tenang, tona kaler yam digunakan sangat sesuai...pastu disulami dengan background music yam cool + romantik...so, if rasa muram je baik bukak blog die ni, sangat sesuai...siyes from mai heart... O_o

2. Listkan nama² sahabat baik anda?

<+++ kawan baik sekolah tadika +++>
o_O aLus atau nama sebenarnye adalah Fairus Sukaring (beliau anak keturunan Jawa)O_o

<+++ kawan baik sekolah rendah +++>
o_O ramai, masa ni dah kenal oram! hmm~ yam baik ngan ai nama nye Sabri Mohd Nor (sampai skam masih kawan ngan ai lagi tau...akrab betuk per kawan nan kami ni...koh koh koh O_o

<+++ Kawan baik sekolah menengah +++>
o_O arif zakaria...beliau kat melaka skam, beliau ni terel main bola ngan sepak takraw!!! mesti kembang idom beliau jika baca stetmen ai ni... O_o

<+++ kawan baik di OPIS a.k.a tempat keje a.k.a tempat belajar +++>
o_O ramai wooo~ setiap kali gi kursus, tentu ai dapat kawan baru, sume baik ngan ai coz ai seoram yam baik hati...ofkos lah mereka akan baik ngan ai..adehh~ O_o

<+++ Kawan baik rambu -ramba +++>
o_O ni pun ramai jugak, ai jenis yam suke berkawan, berkawan pulak ngan kaki² yam otak merem² belaka...adeh~ tapi yam ai leh sebut kat sini palim terbaik namanya Umar Yusoff...(tapi beliau lepas ni da nak kawen x lama lagi, so dah x leh ah nak rambu-ramba sangat² lagi!!!) O_o

<+++ Kawan baik di rumah +++>
o_O mai LuvLy waif NUR ADIBAH RUSLI & mai cOmey BaBy NUR ALYSHA HANI a.k.a Scha O_o

Rakan yang sesuai di tag adalah (jeng...jeng...jeng...)

aSRoL HaRFan P.A kepada iNcEk MAZLAN

fiZa waif haZruL hELmi a.k.a JAGINDAZ
aREeN memBer SIC
ZURA waif SEPUL a.k.a RIO FERDINAND
aLengss mai sedara sebelah mai waif
MARHAN mai sepupu sepapat

JAGINDAZ a.k.a ujang NismiLan

mamar waif kepada aLus
kak LiLy cOmey kan?? kan??

yesss!!! akhirnya ai berjaya sudah kan soalan² yam di tag kat ai ni, so kepada yam ai dah select untuk di tag tu pandai² yu oL lah...koh koh koh SELAMAT MENJAWAB !!!
akhir kata dari ai "renung² kan lah dan selamat beramal"...('',)

4 comments:

Enna Banana said...

waahhh award! tahniah!
enna dah lama x buat survey ohh, ada mmg ada tapi tak publish, kemalasan yang terlampau -,-"

BRO_MONDAY said...

tahniah jugak!!!
adehhh~ ni pun saje nak test market...kadam² best gak bila kena TAG camni...

WaWa_EzRiLL said...

tima kasih kat bro monday.. hehehe naik traffic x bile di tag...hehe kim salam dibah yea..

BRO_MONDAY said...

wawa : same² !!! abes trafik jem tau...koh koh koh

p/s: dibah kata "wsalam" ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...