.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, December 23, 2010

*^ SMS gUMBiRa ^*

Salam petam buat pembaca² blog ai yam setia!!! huh~ lepas lunch hour ni baru ah rasa free sikit kat opis ni...dari jam 10.00 am -1.00 pm ai bersama rakan² opis dok dalam Dewan Transit, ada taklimat serta perjumpaan bos besar dengan kakitangan sokongan (kerani)...pembentangan pasal masa depan cawangan ni...adakah masih relevan lagi??? maklong lah Penilaian Tahap Kecekapan telah pun dimansuhkan dalam ucapan PM masa Pembentangan Belanjawan 2011...adehh~ dah xde keje lah nampak nye!!! ape nak buat??? skam ni kami di cawangan ni sedam merangka 1 penilaian baru bagi menggantikan PTK ni yam memuaskan hati 1.2 juta penjawat awam di Malaysia!!! ramai wooo....ape buleh buat, sume x mao exam, doram nak kan 1 kaedah lain, penialain cara lain...ape² pun kite wait & see je lah ok sehingga June 2011...

Ok², stop cite pasal keje ni, skam ni ai nak cite ai ada terima SMS baikkk punye!!! bukan SMS berantai ataupun gores & menam ok!!! koh koh koh
ai terima SMS from mai waif, bunyinye begini...

"Oram beli zinger baru untuk abam. Oram ingat kat abam tau."

Sangat ringkas, tapi membuatkan jantung ai berdetak laju!!! terus kepala ai ligat pikir burger!!! koh koh koh walopun bukan mai fevret, tapi ianya cukup sedap jika pekena musim² ujan cam skam...adehhh~


**Gambarajah ini hasil carian ai kat angkel gogel, ianya adalah sekadar gambarajah hiasan..saje nak bagi yu oL jeles!!!koh koh koh**

Ape² pun ai x sabar nak balik, ari ni ai bawak kete datam opis...nak elak kena ujan, ye lah dis week je ari² ujan...ari² ai lencun walopun pakai rain coat naik muto!!! hmmm~ sampai sini dulu lah celoteh ai ok...si yu again!!! wasalam...('',)

5 comments:

Enna Banana said...

ahahaha..beli je burger ramli 20 then buat burger sendiri, gila puas ati tau bro, haha

BRO_MONDAY said...

enna : yu ni memam!!! kuat makan!!! koh koh koh tapi betol lah ape yam yu kate ni, masak sendiri kat umah lagi puas ati!!!

marhan @ ema said...

dpt burger pn eppy ker...haish...org dpt hp mahal baru..xbising pom..hahhahah

marhan @ ema said...

perlu ke mention balom....burger je pom..huhuhuhu

BRO_MONDAY said...

oit marhan!!! burger zinger tau, bukan burger pasar malam!!! koh koh koh
wah~ henpon mahal??? buleh 3g ngan ai lah pasni...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...