.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, December 20, 2010

+* iNspEcTiON & MuTo BuRoK *+

AMARAN : entry ini x ada gambarajah seperti selalo, akan diupdate dalam masa terdekat! TQ

Salam tu oL, adehhh~ tengok tajuk entry ni pun dah rasa kelakar...ni belom lagi baca apa cite sebenar!!! koh koh koh ai baru je pulam dari JPJ Permaisuri Cheras dekat ngan Taman Salak Selatan...tujuan ai sebenarnye nak gi renew road tax muto yamaha legenda 110Z laju ai tu ha...plet no. WME 6**2 sekali tengok geran da 2 tahun x renew...da tentu ah x leh renew selagi x buat inspection kat PUSPAKOM...ai pun gerak kuar dari kaunter JPJ tu...ai malas nak gi PUSPAKOM...leceh la...ai pun terlintas di ati nak upah kedai muto je, biar runner die yam pegi...
nak dijadikan cite, ai pun terpandang kedai muto sebelah JPJ tu, ai tengok sainbod servis yam disediakan, yes!!! ada... ai pun tanye cina pomen dalam tu, die soh naik opis di tingkat 1...ai pun naik, cite punye cite, die kata muto ai kena tinggal situ, die akan bagi muto lain kat ai, siap petam nanti datam amek...ai pun setuju, skali ai ingat die akan bagi muto palim bangsat pun honda EX-5 kuasa kuada lah, skali die bagi muto suzuki BEST!!! memam best lah...adehhh~ dengan sistem henjutan bangkai, brek xde, lampu signal xde, hon pun xde!!! ape macam??? ai pun layan kan je ah...yam x buleh belah nye, trotel pemulas minyak kat tangan kanan ai ni keras giler!!! naik krem ai nak buleh sampai ke opis...koh koh koh memam ai gelak sendirian ah atas muto tadi bila mengenangkan kembali...naik pakim aras 4 sapura pun semput!!! sampai je pakim muto member opis nama Bolox teserempak ngan ai kebetulan beliau ada di kete, gelak x ingat beliau tengok ai!!! koh koh koh jatuh maruah ai, tapi x mengapa, susah dahulu senam kemudian...ini sume x kesah, janji muto ai akan siap petam nanti...ok ah, setakat tu dulu...nanti ai akan update gambarajah muto yam disebutkan tadi...koh koh koh
sekian...tengkiu so mac kerana membaca!!! ('',)

4 comments:

ejulz said...

ok la tu.. giler 2 tahun.. haHa

BRO_MONDAY said...

koh koh koh
tapi ni lah kenyataan, siyes!!! 2 tahun muto ai haram di atas jalanraya!!! adehhh~ arini gaji, terus ai gi JPJ...coz ai da semak semua skali, saman JPJ, saman trafik, blek lis...sume klin...('',)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

2 tahun?hahaha

BRO_MONDAY said...

sis LM,

yup, 2 tahun maaa...namo ah gelak kan ai...ada cite sebaliknye tu tau...
koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...