.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, December 24, 2010

KONTEZ candid itu cun laa..!


Salam mesra buat kawan² blogger dan pembaca setia "bromondayslife" ni...('',)

haaa....ai ada masok kontez tau!!! kontez "candid itu cun laa..!"...ai tengok kat blog kampung kameQ walopun beliau x tag ai, ai tetap gak nak join!!! buleh x??? koh koh koh

ok, kontez ni anjuran DILLA ADILLA

nengok macam best je!!! tu pasal lah ai nak join kontez ni...so, dengan rasa rendah diri nye ai pertaruhkan gambarajah ni...


****gambarajah masa gi kenduri abam matty (Presiden Kelab Pemilik Proton Saga Iswara Malaysia)kat Melaka!!!****yam best nye pasal gambarajah ni adalah kelibat ai yam nak salam ngan oram tua pengantin!!! ai nak salam tapi buleh beliau gi burak² ngan member² ai yam lain tu ha...adehhh~ dah terhulur tangan sedirian!!! adehhh~ tapi memam rasa gambarajah candid ni sesuai lah...****

ok, ai nak tag rakan² untuk doram join gak kontez best ni!!! senarai nye adalah seperti berikut :

fiza waif kepada jagindaz
jagindaz hasben fiza
zura waif kepada sepul
kak Ly cOmey

Kata² penutup bagi entry ni adalah "semoga berjaya dalam kontez ini diucapkan kepada diri ai sendiri dan jugak gud lak tu oL yam join sama!!!" ('',)

6 comments:

Enna Banana said...

mmg sempoi! ahaha, enna pun dah join ini contest , good luck yawwww

BRO_MONDAY said...

enna : wow!!!yu pun join ekkk??? gud lak tu yu tu ('',) hope buleh menam ok!!! jap ai nak BW ke blog yu!!! siap sedai ah....koh koh koh

dilla adilla said...

aii bro monday.... sis tuesday say tq... ahaks.. gurau aje.. :)

BRO_MONDAY said...

sis tuesday a.k.a dilla : koh koh koh ('',)

WaWa_EzRiLL said...

weh mcm mana ko leh join dulu dr aku nih... tp aku pun join gak... tp sure kalah awal sebab gambar x candid langsung

BRO_MONDAY said...

wawa : welllll yu no mi...adehhh~ koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...