.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, December 16, 2010

*_ SEMANGAT JUANG TINGGI _*

ASSALAMUALAIKUM WAROHMATULLAH HIWABARAKATUH dan salam sejahtera semua ('',) fesli ai nak panjatkan rasa kesyukuran ke hadrat Ilahi kerana limpah kurniaNya pasukan bola sepak negara kita berjaya menundukkan pasukan bola sepak Vietnam dengan keputusan 2-0 !!! ni ada gambarajah ai sediakan khas untuk meneramkan maksud ai pada yu oL...('',)

**ai edit khas untuk tatapan pembaca setia blog ai ni ha ♥♥♥

ai masih lagi rasa teruja dan meremang bulu roma sampai skam! punye lah hebat pasukan bola sepak negara kita...ai respek perjuangan mereka!
tapi dalam kerespekan ai pada mereka ni, masih ada lagi yam ai x puas ati...ai x puas ati ngan management stadium...lemah lah doram ni, dah tau tiket terjual sampai puluh² ribu, tentu lah manusia a.k.a penyokom datam ramai x ingat punye...adehhh~ pastu bukak lah pintu pagar tu banyak², ini x, die boleh bukak 3 bijik pintu pagar je!!! ape lagi, berasak lah oram sume nak masok!!! x caye? ha...nengok ini gambarajah..


**ni baru secebis je yam nampak, coz ai pakai camera henpon je!! skrin x besar...adehhh**

Bila da berjaya masok je, kitoram terus berkumpul setempat, oh ye lupa nak kasitau jugak, kitoram gerak 10 oram dari opis..."ROMBONGAN CIK KIAH KE STADIUM BUKIT JALIL" koh koh koh xde ah, ai gerak ngan budak futsal CPK (opis)...memam meriah, masok je game baru je sepak mula...adehhh~ terlepas nak nyanyi lagu Negaraku ramai²...punye lah ramai penyokom Malaysia turun stadium...ni ada gambarajah...

tu dia pak tam !!! ramai woooo***


**keadaan padang yam begitu baik sekali pada pandangan ai**



**sempat lagi ai pozing amek gambar pastu on9 wifi free MSN kat dalam stadium tu, pastu upload masok FB dengan tajuk LIVE@STADIUM BUKIT JALIL..koh koh koh**




**bergambar lepas abes game masa dah nak gerak!!! terbaik, muka kepuasan jelas terpancar...adehh!!!**

Apa² pun ai nak ucapkan TAHNIAH sekali lagi buat pasukan bola sepak negara kita!!! juga terima kasih kepada member² opis team futsal CPK yam join konvoi ke stadium ni, yu oL memam gempak...lain kali kita buat lagi jika ada event² sebegini...ai beratur gi cari tiket pun tarak hal lah...koh koh koh
baiklah, sampai sini dulu coretan a.k.a celoteh dari ai buat masa ni..jumpe lagi ok!!! jangan pernah serik wahai kawan²...koh koh koh bye...wassalam...('',)

4 comments:

WaWa_EzRiLL said...

salam.. Anda telah ditag..nanti jawab ye TQ

ejulz said...

TERBAEK WOKKK!!!

Enna Banana said...

memang terbaik mas menang! skang bola malaysia dah boleh tahan dah

BRO_MONDAY said...

enna : tu lah pasal, tapi memam bebaloi ah gi nengok kat stadium malam tadi...final nanti kalo MAS layak, ai nak tengok kat TV je, da tentu betambah sesak stadium!!! semalam yam separuh akhir tu pun dah gile²...adehhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...