.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, December 21, 2010

(*) kiKo~ lalalalaLa (*)

Salam lagi sekali tu oL, wah...ni entry yam ke-4 setakat pagi ni...wow~ banyak nye!!! biasa lah tengah gatal tangan+rajin=sedam xde keje kat opis ni...koh koh koh
haaa...ni sumber dari email yam ai terima daripada soram sahabat ai di opis!!! bekenaan fair dari KIKO ada sale...

KIKO ni adalah brand baju yam penah ai pakai masa kecik² dulu sekitar umo 3-6 tahun...dalam tahun 1988-1991...adehhh~ lama dah kan??? ada gambirun dalam album kat umah, masa ai kecik...ai x sempat nak snap wat bukti...adeiii~ tapi siyesli bagi ai, baju KIKO ni memam tahan lasak dan kualitinye bagus...yam ai tau lah, dulu sangat mahal...zaman ai kecik lah kan??? hmmm~ ape² pun kasi layan lah dulu iklan ni ha...


++sila jangan malu² untuk klik gambarajah di atas ni kalo nak lagi jelas penglihatan yu oL...koh koh koh++

Bagi ibu², bapak², ayah², mak² dan sebagai nye...memam sesuai lah untuk yu oL gi shopim untuk anak² kesayangan!!! ai pun rasa nak ajak mai waif gi carik baju untuk Scha...('',)

ok, setakat ni dulu, semoga kite jumpe lagi...tengsss tu oL yam membaca...ai hargai sangat²...('',) kalo yu oL nak sebarkan menda ni, ai izinkan dan ai alu-alukan...bak kata seseoram tu, "sharing is caring"...adehhh~

6 comments:

QasehTercipta said...

selamat ber'shopping' utk tuan puteri aLysha yea... :)

BRO_MONDAY said...

sis pieja : selamat²...yam kopak nye adalah RM ayahanda & bonda nye...koh koh koh

Enna Banana said...

gila murah! jualan gedung ke hapa, nak join tapi enna tak de anak kecik, anak sedara pun x der lagi, uhu

BRO_MONDAY said...

enna : tu ah pasal, gempak kan??? buleh je kalo yu nak beli, coz baju ni xde expired date & x kan basi!!! simpan lah selagi buleh simpan...simpan bebaik...nanti leh bagi anak yu bila da ada nanti!!! koh koh koh x pun leh beli banyak2, nanti ada member2 yam da dapat anak buleh bagi...ok x idea ai ni??? ('',)

ejulz said...

aku nk pakai kiko blh ke bro.. saiz S mcm jersi pak ajiz.. haHa

BRO_MONDAY said...

asrol : buleh je kalo nak...ai tau lah yu suke baju fit bodi...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...