.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, July 19, 2011

Promosi Blog Kawan Baik

Assalamualaikum & salam sayang buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

Pertama sekali ingin saya ucapkan jutaan terima kasih kepada anda yang tidak pernah jemu untuk singgah ke sini. Saya amat terharu, jika tidak keberatan, komenlah sepam dua, insyaAllah saya akan kembali menerjah blog anda...
koh koh koh

Hari ini saya mahu ambil kesempatan untuk mempromosikan sebuah blog yang agak baru. Baru-baru macamanapun, bagi saya beliau sangat pro dalam IT...Ini kerana sebelum ini saya pernah minta bantuan teknikal berkenaan komputer dekat beliau dan beliau tanpa banyak cakap terus membantu...('',)



ALONG JINOLA PUNYA BLOG


Begitulah hidup berkawan, jika susah kita sama-sama membantu, barulah harmoni dan bahagia selalu...Apa pun, mari kita terjah blog tersebut!!!

p/s : KLIK SINI UNTUK LIKE FAN PAGE BRO_MONDAY's LIFE ('',)

16 comments:

aizamia3 said...

betul.. ai pun bukannye pandai pasal IT, tak faham cari info.. tak faham lagi tanya.. mesti akan ada yang bantu.. ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bagus...promosi blog rakan2 adalah amalan mulia...salam pagi selasa bromonday

BRO_MONDAY said...

aizamia : sama lah, tau sikit² je..bukan x tahu lansum bab IT ni...maklom lah dulu ai sebelom keje opis ni, ai adalah seoram mat despatch..main atas jalan je...skam ni dah 5 tahun ai keje dalam opis...koh koh koh

p/s : thanks coz dah jadi follower blog member ai ni...('',)

BRO_MONDAY said...

sis LM : kite sama² membantu...amalan baik sesama insan, kan? thanks tau singgah sini...ai akan balas kunjungan japgi...

ejulz said...

bgs3.. teruskan usaha murni bro.. heHe

BRO_MONDAY said...

asroL : sama² tolom...koh koh koh ai dah taruk yu kat bloglist side bar ai...dulu yu dok atas entry ai, kini ai baru je gantikan dengan blog kawan ai ni ha...niat ai nak promosi blog baru beliau yam masih ber follower bawah 10 oram...hope yu paham dan x tacing ok!!! koh koh koh terus kan menerjah blog rakan²..TERBAIK BUAT SEMUA..('',)

aizamia3 said...

kalau ai lupa singgah belog dia, yu ingatkan ai.. kohkohkoh.. ;)

BRO_MONDAY said...

aizamia : insyaAllah...('',)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

betul tu sgt2 setuju!

Kerana LiverpoolFC episode 1

Kerana LiverpoolFC episode 2

Kerana LiverpoolFC episode 3

info89 said...

ane dukung niat baikmu..!!!

info89 said...

ane dukung niat baikmu...

info89 said...

ane dukung niat baikmu...

b a m b a m ' s said...

terjahhhh~!! hehehe.. :P

BRO_MONDAY said...

miss anies : ('',) thanks!! wah...dah ada episod baru lah fan liverpool..jap nak terjah sana...

info89 : eksaited betul yu komen sampai 3x..koh koh koh

cik bam2 s : terjah tau!!! koh koh koh

Online said...

tq bro .. tak pro mana laa weii .. kaki kang kohkohkoh

BRO_MONDAY said...

jinola : x dop hal bro....koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...