.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, July 11, 2011

MONDAY's LOVE

Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

Hari ini hari Isnin, di awal pagi mood saya agak tenang, lalu saya membelek-belek inbox Gmail dan buka satu persatu pesanan yang diterima. Kebanyakannya notification Facebook lah!!! adesss...



Lantas saya tertarik dengan sebuah video clip yang di share oleh rakan saya kepada teman lelakinya...Ini lah video yang saya maksudkan,



Lagu KIMIA nyanyian Melda Ahmad

Bak kata Kumpulan Jambu Maharaja Lawak,
"Buleh tuju lagu? Buleh....Silakan...Saya nak tujukan lagu ni buat isteri yang tercinta yang sedang bertungkus-lumus kerja di pejabat...semoga hari ini dan hari² lain indah sentiasa...koh koh koh"

Sekian dahulu coretan saya buat masa ini, saya doakan kepada semua semoga hari ini hari Isnin membawa keceriaan berpanjangan...('',)...

16 comments:

cik pulau said...

alahaiii.
sweetnya...^^,

BRO_MONDAY said...

miss pulau : ('',) biasa² je ni...walopun dah ada anak soram, romentik tetap kena ada...

p/s : teringat masa zaman bercinta dulu...koh koh koh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh loving couple!

wajah baru dah blog awak ni.tahniah.sis mmg setting smua group,tak sanggup lah nak delete semua tu kat email.mau pengsan

YanaMIB said...

comel layout br..hihi~

semgt wife keje dgr lagu dedikasi bro..hekhek =)

BRO_MONDAY said...

sis LM : loving couple ye??? banyak lagi nak kena belajar ngan oram² lama macam sis ni...koh koh koh setting group² tu memang ai dah adjust, ni pun kompom² lah yam ai subsribe punya...('',)

miss yana MIB : macam yu jugak lah ujang selalo main gitar untuk dodoikan yu tido..koh koh koh

ejulz said...

mmg hari jiwang sedunia laa arini.. haHa

BRO_MONDAY said...

asroL : saje nak ubah tanggapan oram selalo nye mengaitkan ari isnin ni dengan ari yam mebosankan!!! koh koh koh

Enna Banana said...

waahh waahhhh!!! bilalah enna nak camni. woowooo

BRO_MONDAY said...

miss enna banana : ('',) buleh punye lah!!!

aizamia3 said...

kutujukan lagu ini.. aaa... eeemm.. tak tertuju rupanya.. kihkihkih..

BRO_MONDAY said...

aizamia : koh koh koh macam² lah yu ni....

belogkiter said...

serius sweettttttttt.. jeless ai..

BRO_MONDAY said...

belogkiter : koh koh koh sori² kalo buat yu jeles...ades...

Amy Ly said...

hai..cm knal aje 'teman yu yg tuju lgu kt teman lelaki beliau tu'...haahaha (^_^)v

Amy Ly said...

aik...cm knal aje 'teman yu yg tuju kn lgu tu kt teman lelaki beliau'...haahaha (^_^)v

BRO_MONDAY said...

lily : ('',) dets yu!!! koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...