.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, July 18, 2011

Tips Ringkas Mengharungi Hari Isnin

Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

TIP MUDAH UNTUK HARI INI

Ramai yang selalu berkata, hari Isnin mood tentu tidak bagus, maklumlah selepas 2 hari bercuti (Sabtu & Ahad). Di sini saya ada 1 tips ringkas dan mudah untuk dicuba. Anda save image ini, dan letakkan sebagai wallpaper untuk desktop PC anda di pejabat mahupun di mana jua. Nak jadikan wallpaper di handphone pun boleh. Tidak salah mencuba, mana tahu menjadi. koh koh koh



Akhir kata buat masa ini, semoga sepanjang hari ini anda semua berada dalam keadaan tenang dan harmoni dalam melaksankan tugas...('',)

15 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

ni mode bola x abes lg ni


Kerana LiverpoolFC episode 1

Kerana LiverpoolFC episode 2

Alya Esprézzo said...

hahahahahahaha..eceeeeeeeeeeehhh, tau la nama bro pun isnin, tu yg suka isnin..hahah bro, thx terjah bloggger tu..hehe :)

BRO_MONDAY said...

miss alya : koh koh koh tahu x pe....saje nak bagi tips...('',)

Encik Suami said...

Angah ok jerk. Tak kire hari apa pun..kerja tetap kerja. Mood kan boleh di setting. So..kene pandai setting mood la.

BRO_MONDAY said...

angah : itu lah yam kite semua mahukan...dapat setting hari² dan menjadikan mood kite elok sepanjang masa...('',)

p/s : selamat hari lahir ye...

aizamia3 said...

aaa... eeemmm... damn.. ai tak boleh tukar sebab wallpaper ai.. budak botak.. kihkihkih..

anyway, tq sebab share.. ;)

BRO_MONDAY said...

aizamia : koh koh koh xde hal, yu datam sini pun dah cukup baik...kompom mood Isnin yu baik kan??? ('',)

aizamia3 said...

kena baik sentiasa agar tak rosak mood sepanjang hari..

BRO_MONDAY said...

aizamia : ('',) senyum sentiasa pun bagus gak untuk menjana mood baik...

~Kirin Selama Perak~ said...

nak kena amek wat wallpaper...
:p

BRO_MONDAY said...

KSP : koh koh koh kalo nak wat sendiri pun xpe...yam pentim tu niat nak ubah mood...('',)

kimiez said...

patutlah soh letak wallpaper nie..cett..

BRO_MONDAY said...

kimiez : koh koh koh boleh je kalo nak pakai wallpaper lain, asalkan boleh mempengaruhi mood yu seharian...('',)

ejulz said...

cara harungi monday?? ingat laa tuesday. futsal.. hari beronok2.. haHa

BRO_MONDAY said...

asroL : yeah!!! selasa malam rabu kite pakat main futsal...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...