.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, July 5, 2011

Bro_Monday's Life Berwajah Baru

Assalamualaikum & salam sayang buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

Pagi ini talian internet di pejabat agak clear dan laju, jadi saya dengan pantas menyambar peluang yang ada untuk mengubahsuai sedikit blog ini agar nampak elegan dan luarbiasa dari sebelum ini.



Jika anda ada pandangan atau komen, sila lontarkan bagi tujuan penambahbaikan. Saya sangat berharap dan amat menghargai jasa baik anda semua...

Sekian dahulu dari meja pengarang...koh koh koh

26 comments:

[k]o{q}i[n] said...

hurmm..xtau la nk komen mcm mne..

BRO_MONDAY said...

along : adesss....yu komen lah apa² yam membina...header tu nak kena tukar ke x ek?

Sunah Sakura said...

aha...header tu bagi lebih elegan sikit seperti yang bro nak elegankan...hehehehe...

BRO_MONDAY said...

sis sunah : haaa...ni lah gunanya minta pandangan..ok, lepas lunch ai akan ikhtiar buat header baru...ke ada sape² nak tolom buatkan??? adess...THANKS ye sis!!!

Rozuan Ismail said...

wah,berwajah baru ye.huhu

aizamia3 said...

pagi tadi kubuka blog ni masih berwajah biru.. la ni.. wah.. sudah tukar la.. hikhikhik.. geng hitam..

ai suka.. senang nengok.. ;) sebelum ni susah nengok sebab i dun like blue.. kihkihkih.. jangan kecik ati no..

so far ok cun dah, header tu bagi mantop lagi.. ;)

nazirulhazwan~ said...

header kene mod sket la der, nampak lining:DD

Dim Benihana said...

wah semat..bagus nmpak pro la..

belogkiter said...

memang elegan... kecuali matahari tu.. takleh buat sesautu ke

Alya Esprézzo said...

wewitt...hahahaha header baru!! :D

BRO_MONDAY said...

wan PCB : baru!!! skam ni lagi baru, baru lepas mod lagi skali...koh koh koh

aizamia : owh, yu x suka biru..ok header ai dah tukar!!!('',)

naz : tengkiu geng, ai dah bikin sikit baru punye,,,

bro dim : thanks...terbaik...

belogkiter : ok!!! ai dah buat sesuatu...tengok lah...

miss alya : koh koh koh cun x???

Red Giant said...

Waaaa... Cantik Header ko.... Mantap...

BRO_MONDAY said...

bro giant : koh koh koh saje je ni cuba test..

ejulz said...

ok bro.. simple.. gambar kat sidebar pun x bertindan.. janji senang nak dibuka.. heHe

BRO_MONDAY said...

asroL : tengkiu geng...respon positif..('',)

PinKy MoMMa said...

salam kenal bro monday ;)
pinky momma tumpang duduk sini boleh?
ur 278 follower ;)

alor tak dapat nak komen lebih2 sbb baru 1st time join sini hehe..
btw..blog kamu kemas dan cepat..

eppy blogging..

BRO_MONDAY said...

mama pinki : thanks!!! a'ah kan? yu x tau macamane rupa blog lama ai kan?? x pe...yu dah komen ni pun dah cukup baik...KIP IN TAC!!! koh koh koh

MaMa CyDa said...

wahhh ... berwajah baru yek ... ^_^

nice....

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

blog dah cunnn~ saya suka, saya suka! hehehe..

Raden said...

abam senin da buang gambo bini ke?? tak rumantis la camni!

♥MiZz-siHa♥ said...

salam singgah n follow
tq sudi singgah umah pink kt..
salam kenal..

mas saari said...

ok...nampak cool n smart!
cuma kalau warna background tukar kaler lain mesti lagi berseri2..heheheheee

The Red Rambutan said...

Design dah ok, tapi color hitam tu kurang sikit. He he he

apik pehe said...

hhehehe..apik baru jer first time datang..sori lambat tau..hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nmpk lbh canggih,tahniah.

BRO_MONDAY said...

SORRY LAH YE, ai lambat reply comment!!! koh koh koh

mama cyda : nice,kan?tengkiu ('',)

mira jawer : ada lagi ah, di hati...koh koh koh

miss siha : salam pekenalan jugak, KIP IN TAC!!!

miss mas saari : ni dah muktamad, ai nak guna kaler itam..itam itu mutu gaya keunggulan oram kata...adesss...tengkiu respon ni ye...('',)

bro red : lain kali ai pakai kaler merah macam yu punye blog..koh koh koh

apik pehe : tengkiu singgah sini ye geng!!!

sis LM : thanks ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...