.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, July 25, 2011

LOVING MONDAY : Jiwang Sentiasa Boleh Mengubah Mood



Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

Saya seperti biasalah, hari Isnin merupakan hari yang dinanti. Sangat sukakan hari Isnin. Entah mengapa, dari dulu hingga kini. Isnin memberikan seribu erti kepada saya, dan saya tidak pernah menganggap hari Isnin hari tiada mood...

Mari kita saksikan nyanyian lagu Qiara Hanya Padamu. Saya nyanyi live di atas stage Coffee Village Desa Pinggiran Putra, Putrajaya pada 23 Julai 2011 Sabtu yang lepas. Lokasi Gathering Official SIC Julai 2011 gabungan SIC Serngikayani & SIC Damansara.
Sebagai urus setia dan tuan rumah, bila dah penat buat kerja tu, elok juga dapat nyanyi lepaskan lelah...('',)



Ini adalah salah sebuah lagu kegemaran saya dan merangkap lagu percintaan antara saya dan isteri. Lagu ni banyak kenangan antara saya dan dia. Semoga kasih sayang di antara kami berkekalan sehingga akhir hayat. Amin...('',)


p/s : betul....nyanyi lagu jiwang selalu boleh buat mood kita bertukar ceria!!! koh koh koh

12 comments:

ejulz said...

set mood jiwang di hari senin.. bos pulak xde.. mmg sedap laa.. haHa.. boleh masuk kilauan emas la bro.. haHa

http://aniesandyou.blogspot.com said...

sy sgt jiwang karat pada hari isnin hahaha


Sayang, you'll never walk alone!

mas saari said...

kita pun ok je ngan hari isnin...tak pernah monday blues pun! heheheee

aizamia3 said...

i'm back bro.. ;)

tapi takde jiwang2 hari ni.. gara2 result ditangguhkan.. :(

The Red Rambutan said...

Terbaik bro....

aizamia3 said...

rasa macam dah komen semalam.. ke tak approve lagi.. ke ai yang terlepas pandang..

BRO_MONDAY said...

ASSALAMUALAIKUN & SALAM HORMAT BUAT SEMUA...maaf ai lambat reply komen, sibuk kat opis arini ngan semalam...ni baru sempat nak on9..adesss..

asroL : yu ari² mood jiwang...asyik main sms je skam ni ai tengok..koh koh koh

miss anies : bagus lah kalo jiwang setiap ari isnin...ari² jiwang pun x de hal..('',)

miss mas saari : betul...wat pe lah nak monday² blues ni??? x best kan???

aizamia : ai baru nak apruv segala komen arini lah...adess...sibuk tau! koh koh koh result apa yam x kuar lagi tu? tangguh?

bro red : jom karoke...koh koh koh

QasehTercipta said...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

aizamia3 said...

pasal result tu kena tunggu lagi seminggu nak ray baru tau.. nak cite sekarang pun macam tak best..

apik pehe said...

hehhe..apik nk nyanyi gak..tapi segan..hehehe

BRO_MONDAY said...

apik pehe : ai pun malu² gak, tapi layan kan aje...koh koh koh

aizamia : ok²...nanti ai terjah blog yu...

sis pieja : koh koh koh

belogkiter said...

seap suara. Hari Isnin selalu takde mood nak jiwang. Insyallah.. moga moga jodoh kamu dan isteri panjang.. Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...