.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, July 19, 2011

Cubaan Update Guna Handphone

Assalamualaikum &salam malam buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

Ini adalah entry khas dari saya semata-mata ingin mencuba publish entry baru menggunakan handphone cap ayam! koh3

Mungkin ini adalah entry paling ringkas yang pernah saya buat selama berblogging..Semuanya kerana ingin mencuba benda baru dan harus diingat setiap benda baru yang ingin dicuba itu
perlu difikirkan dahulu adakah ianya bagus atau sebaliknya?

p/s : kepada adik2 di luar sana, jangan sesekali cuba untuk men 'dadah' kan diri..gelap masa depan kelak...('',)

16 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Bro Senimmmm ada sehatkah?..

sila bagi emel adress pd Astina ke dygastina@gmail.com
nak invite ke blog... hp cap ayam? jantan ke perempuan ayamnye?

HAZWAN17 said...

handphone cap ayam la sangat kan haha

Alya Esprézzo said...

wewittttttttttt..haha anda telah berjaya!

izfanora said...

wah.. masing-masing nak update post guna hp.. dah mcm update status kt fb lah plak.. hihi..

ayie said...

waa canggih guna hp.. cer ajar sikit..

blog anda di blog ayie

jeBateja said...

HP apo pakai....kasi tunjuk sket....ahakz

aizamia3 said...

ai taknak baca entry ni, jeling pun takmo tapi ai dah siap komen pulak.. kihkihkih..

dulu ai selalu hapdet guna hp tapi skrg tak boleh sebab hp ai merajuk.. aiyaaa... mau tukar ka..?

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : hai!!!!!! lama kite x jumpe dalam blog ni!!! ai ingat kenapa??? adess... ai sihat, yu cemana? ape cer???

henpon ni cap ayam je, x de jantina, macam tin sadin gak, sadin tu ada betina jantan jugak ke??? koh koh koh

ok, jap lagi ai email ye..

BRO_MONDAY said...

hazwan17 : koh koh koh ni lah nama nye merendah kan diri...tapi betul lah cap ayam...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

miss alya : dah macam pengetua AF9 dah yu ni main wi wit wi wit...('',)

miss izfanora : skam ni dah canggih!!! menggelupur jugak lah ai nak taip kat henpon masa nak kuar kan entry ni...adess...kiped kecik nau...

ayie : mudah je, semudah ABC dan 123...eleh, macam lah yu x pernah buat..koh koh koh

BRO_MONDAY said...

jebat : henpon murah je geng...nokia 5630 cer yu search kat google...ni xpressmusic punye...adess...

BRO_MONDAY said...

aizamia : asyik nak jeling je entry ai ni....koh koh koh tukar kan je lah henpon tu, carik yam best sikit..tapi henpon ni x leh nak ikut sangat peredarannya..kite beli yam canggih arini, sok lusa dah kuar yam lagi canggih...bulan depannye pulak kuar yam lagi lagi lagi lagi canggih...adesss...

http://aniesandyou.blogspot.com said...

nak tau gak, cap ayam apa? ayam utan? ayam katik? ayam kampong? hahahah


Kerana LiverpoolFC episode 4 (finale)

BRO_MONDAY said...

miss anies : henpon nokia 5630 je...best gak henpon ni..koh koh koh

forever love said...

tak best sangat kan update pakai fon.. hihi

BRO_MONDAY said...

miss atiQ : yup, kurang lah dia punye KICK!!!x leh nak preview dan check any spelling yam salah ke x...adess...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...