.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, July 22, 2011

Contest Design T-Shirt kirinselamaperak.com


kirinselamaperak.com


Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

Ini adalah 1 entry penyertaan contest membuat design baju untuk kirinselamaperak.com a.k.a KSP dari saya. Tengok macam best je, tu yang membuatkan saya rasa nak turut serta walaupun tahu ilmu melukis secara maya ni sangat kurang...adess...

SYARAT² PENYERTAAN

1-Design satu tshirt yang sempoi dan menarik dan tidak terlalu padat.
2-Hanya warna Putih,Kuning dan Hitam yang digalakkan kerana berdasarkan bendera negeri Perak.
3-Setelah siap design,buat satu entri khas yang bertajuk “Contest Design T-Shirt kirinselamaperak.com” untuk memberitahu bahawa yang korang join contest ini..
4-Letak header kat atas tu macam biasa dan link ke entri ini..
5-Ajak la kawan-kawan lain untuk join..
6-Setelah siap entri,tinggalkan link korang kat sini..*link yang tidak berkenaan akan dianggap sebagai SPAM*
7-Follow kalau rasa berminat.Tiada unsur paksaan..

INI ADALAH DESIGN DARI SAYA


**Sila tekan CTRL+klik untuk gambar yang lebih jelas**


TARIKH TUTUP : 27 Julai 2011 sempena Hari Lahir Abah KSP
HADIAH : Hanya seorang pemenang sahaja akan dipilih..Pemenang akan menerima satu domain selama setahun dari kirinselamaperak.com
INFO LANJUT : SILA KLIK SINI CEPAT²!!!!

Ok, siap dah pun entry ni, apa lagi kawan²??? jom lah support & sama² memeriahkan contest ni...lagi ramai buat lagi bagus...rezeki masing²...belum cuba belum tahu...koh koh koh


p/s : KSP, agak² kalau awak nak bagi hadiah lebih, bagi kat saya tau!!! koh koh koh

18 comments:

Alya Esprézzo said...

gudluck bro!! ekekkeeke..

..cik gugu.. said...

wish u luck ;)

Jejaka Terhangat said...

owh, nice gak design ni..ada bakat design. bagus2. hehe..smoga berjaya bro monday..kejor yeop kejor..=p

BRO_MONDAY said...

miss alya : thanks!!!
miss gugu : ok2 thanks tau...
bro JT : biasa je ni bro...tunggu rakan2 lain, kompom lagi smart dari ni pun ada...koh koh koh

Faidhatul Arfah said...

cantik lh design tihh .. hee (:

mas saari said...

wah...kreatifnye!

good luck bro..

Rozuan Ismail said...

smartlah.ada bakat nih.wan bab design ni fail lah.memang tak cantik

~Kirin Selama Perak~ said...

terima kasih kerana join..
keputusan akan kuar seminggu selepas tarikh tutup.
:)

ayie said...

pergh nice..good luck yo..hehe

izfanora said...

semoga berjaya..:)

ejulz said...

gud luck bro..

HAZWAN17 said...

good luck bro...
ada ciri-ciri perak dekat baju tu

ejulz said...

gud luck bro..

BRO_MONDAY said...

miss faidhatul : cantik ke design ni? TQ..koh koh koh

miss mas saari : ok², TQ sis!!!

wan PCB : sama lah xde bakat jugak, ni pun main buat je...adess...

KSP : x sabar nak tunggu result!!! koh koh koh

ayie : ye gud lak, TQ geng!!!

asroL : sampai 2x yu antar komen,.,,koh koh koh

miss izfanora : TQ tau...

hazwan : tu lah syarat² yam KSP letak..('',)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

gud luck bro


Sayang, you'll never walk alone!

BRO_MONDAY said...

miss anies : tengkiu ('',)

~Kirin Selama Perak~ said...

http://kirinselamaperak.com/pemenang-contest-design-t-shirt-kirinselamaperak-com-kirin-selama-perak/

TAHNIAH!!!
sila tuntut hadiah..
:)

BRO_MONDAY said...

KSP : terbaik lah ...thanks tau..nanti kalo ada contest camni lagi, tag FB ai tau...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...