.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, November 10, 2009

]-*-[ sELeBReT ]-*-[

Kisah petam smalam lom berakhir...dalam kehidupan ini, pelbagai gelagat kite dapat lihat...(ape punye statim stori lah ni...) koh koh koh
Balik keje petam smalam, ai terus gi umah ma ai, amek wat balik baby stroller utk aLysha hadiah dari mak cik ai...bren OTOMO... Terus ai start kete gerak menuju ke Presint Diplomatik Putrajaya. ai singgah Sikret Resipi. oder ais krim cake(coklet indulgens) ai nak wat seprais pade mai waif, lom penah dibuat ai pun oder lah separuh. Lagipun banyak2 nanti membazir x habes...koh koh koh ai pun minta lilin 1 n then wat text samat ulamtahun kat atas cake tu... Ni gambir nye ;





Cite ni bersambung lagi, ai dah dapat cake tu, ai pun cakap banyak xde, terus lah ke Alamanda beli KFC, sebagai menu utama...Time dah dekat nak maghrib, ujan pulak renyai2, ai dah pun sampai tempat parking kete umah ai...
Naik life berangkut banyak sangat. Sampai tingkat 4, depan grill tu ai letak baram slow2...bukak grill slow2. Bajet nak wat seprais nak kol mai waif kate kunci umah cicir mane ntah, bila bukak pintu nak kejut kan die ade cake depan pintu siap berlilin...ai memam dah plen menda ni sejam yam lepas...
Nak tau ape terjadi? ai baru je nak mula kan langkah2 awal...sekali jiran ai bukak grill nak gi mane ntah, die tegur ai, "hei Man, bini ko dah bersalin ke?" koh koh koh berburak jap depan lif tu...lansum dengan otometik nye x jadi lah nak wat mende tadi tu... memam kenot go feder, malu nye...

Terus ai bukak sendiri pintu, ucapkan SAMAT ULAM TAHUN SAYAMKU... terperanjat mai waif, kire ai bejaya lah jugak wat seprais...koh koh koh Lepas je selesai solat, terus open makan...lapar dah...aLysha pun x meragam sangat, bonda nye susukan die kejap, die pun main2, kate nye nak juin ayahanda & bonda selebret...koh koh koh
Ni gambir yam berjaya dirakam khas utk apdet blog ;











Dari riak wajah mai waif, kebahgiaan jelas teserlah...('',) hope, kisah kita ini kan berpanjangan hingga ke akhir nyawa bersama... ai LOVE yu mai swit hat...mmuuuaaahh~

4 comments:

Saira Azura said...

deeb da kurus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BRO_MONDAY said...

koh koh koh ye ke???

-fizA- said...

~Selamat Ulangtahun Perkahwinan~
..Semoga berkekalan ke akhir hayat..

BRO_MONDAY said...

fiza : amin... ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...