.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, November 5, 2009

@'' CLoTH Di4PeRs ''@

Lepas je selesai lepakim dah bayar2 tu, ai terus ke kete mat sakri. Baram yam ai maksudkan adalah cloth diapers utk baby cik...ai angkat 2 set. Ni gambirnye ;





Baram ni ai nak try kat baby cik, kate nye bolih menjimat kan wang ringgit. So, x perlu lah nak kuar kan duit yam banyak utk membeli pampers... ape saja yam kite lakukan, kite harus lah cuba lakukan yam terbaik. mai waif lom tengok lagi baram ni, ai nak wat seprais kat die ngan baby cik...koh koh koh ayahanda yam cemerlang ke ai ni? nak kene tanye DR.Fazilah Kamsah ni...koh koh koh lagi skali... kalo yu oL berminat, leh usha kat blog mai fren ni...
http://matsakri.blogspot.com/
ok lah, setakat ni dulu ai punye coretan...('',)

2 comments:

Saira Azura said...

man, tu tok ape?tak sabar nak shopping baju baby

BRO_MONDAY said...

zura : tu untuk menggantikan pampers yam beli kat kedai tu...so, leh lah jimat sikit...
lampin ai beli ni bukan pakai buang, tapi pakai pakai balik... koh koh koh ai beli 2 set...member ai tu die pakai untuk anak nye ade 22 set...name pun tokei...('',) usha lah kat blog nye...ade pelbagai baram khas utk mengandung sampai lah ke kelahiran baby... ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...