.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, December 29, 2009

GiLe m4eN mEN4T4m Nie ('',)


Hai tu oL~ skam ni ai & mai waif demam main Cafe World @ Face Book!!! aduyai...ntah pape ah kan??? yu oL xde kena ke demam camni??? koh koh koh abes 1 opis main...sib lah kitoram x main ikan & bekebun tu...nak jage cafe sebiji pun tekapai²...koh koh koh
macam² hal lah...ai balik je umah lepas keje, da solat pastu da makan sume, terus ke desktop...bukan wat keje, tapi on9 main menatam ni ha...pastu mai waif da tido kan aLysha, turn die pulak nak main...siap gilir² bagai...memam klakar...('',)

5 comments:

wanie_cmi said...

demam da kebah..sebab dah dapat ke 16 bijik stove....
bro da level bp?

BRO_MONDAY said...

ai baru masok level 31...koh koh koh 16 biji? mesti da level besar ni...level 50 dah ke?

Aliaah Abdullah said...

YEAYY!!
1ST TIME SIS KOMEN KT U NIH...
TAK BAIK TAU MAIN TIME KEJE...
BEST KER BENDE NIH??
BTW, WIFEY U COMEY..
SUKA SIS TGK SENYUM DIA...

QasehTercipta said...

sis pun kena demam nie jgk hahaha...
tp boleh main pun dr jam 6:45am~8:30am je

BRO_MONDAY said...

sis aliaah : tenss coz berani komen blog ai ni...koh koh koh mesti waif ai kembang idong nye bila tau sis kate kat die camtu...('',)

sis pieja : awat main awal² pagi? line clear ye??? koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...