.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, December 23, 2009

m4i PoSTim's ReKoD


Kalo dilihat kat gambir ni, rekod bagi postim terbanyak dalam blog ai ni adalah pada bulan November 2009 iaitu sebanyak 31 entry...koh koh koh nape lah skam ni da makin kurengsss...jawapan nye senam je, ianya adalah akibat ke bizi an yam melanda dari ini...koh koh koh

2 comments:

Mr PenyuBiru said...

update skit² pun xpe janji update.hehe

BRO_MONDAY said...

yelah bro penyu...ai ni kadam² je ade masa free ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...