.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Sunday, December 13, 2009

SRD @ BLOGSPOT

Salam ari minggu pade sume('',)...ai nak postim kan ape yam dah ai buat sepanjang arini, dari jam 8.30am hingga 2.50pm...pagi tadi ai bangun pukul 8.15am, cam biase lah ari minggu camni ai slalo bangun awal...nak memanfaatkan ari cuti...koh koh koh ma ai ngah masak² nak wat sapan ngan mai waif kat dapur...ai pun siapkan lah ape yam patut...pastu ai on PC. target ai arini nak siapkan blog khas utk SRD...hanya utk memperkenalkan SRD di mata umum...Ni die antara proses yam telah dilalui utk merealisasikan SRD @ BLOGSPOT...






Da setel je sume tu, ai terus SMS mode² iaitu rakan² ai dalam SRD Forum...ramai yam reply "TAHNIAH"...koh koh koh keje ni berjaya dilaksanakan selama 2 jam 1/2 je...lama gak...penat wooo~ yam pentim ai berpuas ati...so, lepas ni ape saje aktiviti or function melibatkan Saga Racing Development, insyaAllah ai akan update kat blog ni di samping update jugak kat forum... Ni ah blog nye,
http://sagaracingdevelopment.blogspot.com simple je blog ni...('',)

Alhamdulillah, sume setel, ai pun sapan lah, dowang sume da makan...ai je yam lambat! so, skam masa utk lepak depan TV, bukak channel 701 astro, layan cite fevret CSI...koh koh koh petam ni lepas solat Asar nak gi anta ma & adek ai balik Sungai Besi, cukup seminggu dowang dok Putrajaya sempena adek cuti skolah...ok lah, sampai sini je ai nak tulis...lain kali jumpe lagi ok...('',)

5 comments:

QasehTercipta said...

~ tahniah!!! bjaya mrealisasikan impian

~ dib x bising ke seharian dok uat blog nie he3

BRO_MONDAY said...

sis pieja : tensss kejesama warga SRD juga ai harapkan utk tujuan penambahbaikan... dib x bape nak bising...koh koh koh

QasehTercipta said...

well.... apaaa yang penting KERJASAMA.... ha ha ha

Mr PenyuBiru said...

menarik ni! bleh buat rujukan tuk aku yg tak tau bab² kete ni.hehe..

JanG45 said...

apa link nya..try search sagaracingdevelopment.blogspot tak dapat lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...